Новость из категории: Він та Вона

Догляд за обличчям: 5 ефективних компонентів косметики

Обираючи крем, сироватку або маску для обличчя, дівчата часто звертають увагу на асортимент популярних брендів та яскраві баночки. Експерти радять аналізувати склад. Адже саме від нього залежить результат, чи буде він взагалі і чи отримаємо ми обіцяне омолодження: розгладження зморшок, зволоження та вирішення проблем зі шкірою.

Догляд за обличчям: 5 ефективних компонентів косметики

У цій статті пропонуємо дізнатись про 5 косметичних інгредієнтів, які зроблять догляд за обличчям дійсно ефективним.
 
Гіалуронова кислота

Концентрація цієї речовини в клітинах зменшується після 30 років. Вирішити проблему частково допомагають косметичні формули.

Гіалуронова кислота у косметичному засобі може бути:

  • низькомолекулярною. Має здатність проникати у найглибші шари шкіри, тому допомагає покращити стан обличчя навіть при вікових змінах. Саме таку гіалуронову кислоту містить дієва омолоджуюча косметика. Наприклад, активно зволожуюча сироватка Lambre Dragon Curatio, яка сприяє відновленню шкіри, активізує утворення еластину та колагену, розгладжує поверхневі зморшки та запобігає появі нових;
  • високомолекулярною. Вона також корисна для шкіри, але працює на рівні епідермісу. Зволожує ороговілі клітини, підтримує водний баланс. Інколи використовується у комплексі з низькомолекулярною.

Ретинол

Ретинол – одна з форм вітаміну А. У косметичних формулах його використовують для омолодження шкіри, покращення пружності, відновлення структури, зменшення запалень.

Креми та сироватки с ретиноїдами переважно нічні. Вони відлущують клітини зсередини і допомагають їм відновитися. Але підвищують чутливість шкіри до сонця, роблячи її більш вразливою. Тому використання таких засобів має бути дуже обережним, особливо влітку і якщо ваша шкіра чутлива.
 
Вітамін С

Цей компонент дарує шкірі сяйво, усуває ознаки втоми, зменшує темні кола під очима, розгладжує дрібні зморшки та бореться із пігментацією. Креми містять вітамін С у незначній кількості, найдієвіші засоби – висококонцентровані сироватки.

Оскільки вітамін С швидко руйнується від дії кисню, обирайте формули зі стабілізованою формою, як у сироватці Ламбре Morning Miracle. Завдяки упаковці Airless з дозатором сироватка захищена від окислення та мікробів.
 
Екстракт слизу равликів

Екзотичний компонент, до якого Україна ще не звикла. Проте красуні з Азії знають, що це справжній коктейль з пептидів, ензимів, антиоксидантів та інших корисних компонентів омолоджуючої дії. Екстракт слизу равликів міститься у активно відновлюючій сироватці Lambre Helix Curatio.

AHA-кислоти

Компонент для делікатного пілінгу в домашніх умовах. Доглянутою може бути лише бездоганно очищена шкіра і засоби з фруктовими кислотами чудово з цим впораються. Вони видаляють відмерлі клітини, завдяки чому шкіра краще дихає, вирівнюється її тон, звужуються пори.

Догляд за обличчям: 5 ефективних компонентів косметики

Якщо зранку сполоснути обличчя водою, а увечері наспіх намаститися кремом, навіть найцінніші компоненти не допоможуть зберегти красу та молодість. Обирайте косметику, враховуючи тип шкіри та її стан. Не забувайте про щоденні етапи: зняття макіяжу і очищення, тонізування, зволоження та захист. Мінімум раз на тиждень використовуйте маски для обличчя. Шкіра обов’язково подякує сяючим виглядом.


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости