Новость из категории: Новини / Новини з відео

Вшанували воїнів і волонтерів + відео

Минулими вихідними Україна відзначала дві пам'ятні віхи: 5 грудня – День волонтера, а наступного дня – День Збройних сил України. З цієї нагоди на першій від формування нового складу глухівського самоврядування апаратній нараді відбулося відзначення тих, хто захищає Україну від зовнішнього ворога та, за покликом серця, не рахуючись з власним часом, грошима, здоров`ям, допомагає вирішувати проблеми державної ваги.

Глухівський міський голова Надія ВАЙЛО зазначила, що вважає за честь для себе привітати захисників Вітчизни і волонтерів, та від усього серця побажала їм здоров`я і всіляких інших гараздів, а також запропонувала вшанувати хвилиною мовчання пам`ять тих, хто поліг за Україну. Потім ведучий заходу, Роман ДЗЕКЕЛЄВ, закликав до трибуни батьків капітана Олексія КОМАРОВА, загиблого під Дебальцевим, та сина прапорщика Олександра ЛАЗАРЕВИЧА , який пішов з життя, перебуваючи на службі у лавах ЗСУ, Дмитра – для отримання президентської відзнаки за участь в АТО. Вручала їх Н. Вайло.

В унісон з вуст ведучого прозвучало наступне: - Ми свято віримо в те, що жодне життя, втрачене у боротьбі за волю України, не залишиться даремним. Після цього низка глухівських військових отримала Почесні грамоти Глухівської міської ради. Серед нагороджених були майори Сергій ХІРО, Вадим БІЖКО, Олег ЛИМАРЕНКО та Євген ПОЛУЛЯХОВ; командир взводу лейтенант Олексій ЗАБРАМНИЙ, сержант, навідник зенітно-артилерійського взводу Михайло САЙКО, старші солдати Станіслав МАЙБОРОДА та Микола КУДІН. Не забули і про волонтерів.

Цього разу привітання приймали Наталія ГАВРИЛЬЧЕНКО, Марія ВОРОПАЙ, Людмила КОЗАЧЕНКОВА. Трохи згодом представники влади, громадського активу та військові відвідали могили капітана О.Комарова та прапорщика О. Лазаревича.
 
Вл. інф.
 



Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости