Новость из категории: Статті

Як купити якісний матрац від виробника - особливості вибору

Міцне здорове і прекрасне самопочуття розпочинається з повноцінного сну. Людина, що тільки виспалася, може насолоджуватися приливом бадьорості і енергії з самого ранку. Щоб забезпечити собі найбільш комфортні умови і відпочинку, людині необхідно потурбуватися про вибір якісного ортопедичного матраца. Цей аксесуар виконує безліч корисних функцій, головна з яких - анатомічно правильна підтримка хребта.

Як купити якісний матрац від виробника - особливості вибору

Каталог інтернет магазину magdek.com.ua пропонує щонайширший модельний ряд ортопедичних матраців із складу виробника самих різних форм, конструкції і дизайну. Вибрати відповідний варіант не так просто, як може здатися на перший погляд. При оцінці моделі слід приділити увагу її складу, рівню жорсткості і типу системи, що несе. Усі перераховані параметри прямим чином впливають на відчуття користувача і вираженість ортопедичного ефекту. Матрац, підібраний правильно, не скрипітиме і подарує істинний комфорт на довгі роки.

Дитячі матрацні вироби

Ортопедичні ліжка - обов'язковий атрибут як для дорослих, так і для дітей. Хребетний стовп дитини знаходиться на активній стадії формування, вимагаючи ефективної підтримки на кожному етапі розвитку. Кращий вибір для дітей - безпружинний матрац на основі кокосового наповнювача. Цей виріб має достатню жорсткість для надійної підтримки хребта дитини і профілактики сколіозу.
 
Матраци для дорослих

Вибрати хороший матрац з нескінченної множини - нелегке завдання. Щоб впоратися з нею, покупцеві слід враховувати ряд важливих критеріїв :

  • Антропометричні дані (зростання, вага).
  • Вік.
  • Стан здоров'я.
  • Особисті переваги.
  • Розміри ліжка.
  • Гігієнічність, гігроскопічність, повітропроникність виробу.
  • Матеріали виготовлення.

Особливості ортопедичних матраців

Ключовим чинником, що визначає властивості матрацних виробів, являється їх жорсткість:

  • Матраци високого рівня жорсткості сприяють поліпшенню стану опорно-рухового апарату. Ці вироби наділені лікувально-профілактичними властивостями, що дозволяє використати їх в цілях попередження розвитку захворювань хребта.
  • "Золота середина" - матраци помірної жорсткості, актуальні для більшості користувачів. Вони в міру щільні і пружні, але при цьому досить м'які і еластичні.
  • М'які матраци - краще рішення для людей похилого віку, а також володарів субтильної комплекції.

Матеріали виготовлення

Виробники випускають матраци, виконані з натуральних і синтетичних матеріалів. У складі пружинних виробів є присутніми :

  • пружинний блок;
  • шари наповнювачів;
  • в окремих випадках - антибактеріальне просочення.

Внутрішній світ безпружинних матраців відрізняється відсутністю пружин і інших металевих елементів. Підтримувальну функцію виконують шари наповнювачів : латекс, койра кокоса, пенополиуретан, холлофайбер, меморикс і інші. Також на ринку доступні матраци з комбінованим наповнювачем - наприклад, з койрой кокоса і натуральним латексом. Матеріали наповнення і їх комбінації визначають рівень жорсткості виробу, а також вираженості його ортопедичних властивостей.

Придбати якісний матрац з гарантією від виробника пропонує інтернет-магазин "Магдек". У каталозі зібраний вражаючий вибір продукції від зарубіжних і вітчизняних фабрик за найприємнішими цінами. Уся пропонована продукція сертифікована за міжнародними стандартами якості, екологічності і безпеки.


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости