Новость из категории: Новини

У Глухові та ще п`яти містах на Сумщині відбулися мітинги проти тарифів за комунальні послуги

На Сумщині 10-го січня відбулися мітинги проти підвищення тарифів за комунальні послуги. Люди прийшли на центральні площі шести міст: Сум, Шостки, Конотопа, Охтирки, Глухова та Тростянця. В Глухові неподалік міської ради мешканці міста зібралися з вимогою отримати роз`яснення стосовно підвищення цін на "комуналку". З боку влади був присутній заступник міського голови Валерій Галустян. У Тростянці до будівлі міської ради вийшли близько 100 людей. Вони вирішили звернутися до міської ради із закликами знизити тарифи.

Лунали заклики перекрити дороги, якщо до людей не дослухаються. До мітингувальників міста Шостки вийшов мер Микола Нога. На прохання людей він пообіцяв відправити відповідне звернення до Кабінету Міністрів. Пообіді мітинг відбувся в Сумах. На сайті sts.sumy.ua разміщено інформацію про те, що в обласному центрі містяни перекрили рух вулицею Героїв Сумщини.

Вони ходили пішохідним переходом. Поліція заблокувала вулицю і взагалі не пропускала транспорт. Люди кажуть, що мета їхньої акції – висловити протест проти підвищення тарифів на "комуналку”. Кажуть, що їх не організовувала ніяка політична сила, зібралися на акцію самі як частина всеукраїнського протесту.

Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости