Новость из категории: Статті

Сучасні букети з доставкою в Глухів до очікуваних новорічних свят

В Україні було заведено щорічно на честь свята Нового року прикрашати свій дім зрубаною сосною чи ялинкою. Та з часом така екологічно небезпечна пристрасть зменшилася. На зміну дереву прийшли композиції із хвойних гілочок, вставлених в зруб кругляка. При такому оформленні менше псувалася природа. А зараз у моді букети різного формату, виконані в будь-якій коробці, з включенням лише декількох невеликих хвойних гілочок чи шишок. Таке творіння стане прикрасою новорічного столу, не займає багато місця, не нищить природу, залишається свіжим упродовж 2-3 неділь. Наш сервіс по доставці квітів http://flora24.com.ua/uk/gluhov-kvity-1014.html в Глухові часто дарує такі вітання абонентам.

Новорічні композиції

Для зібрання новорічного сюжету підійдуть будь-які живі рослини, зелені гілочки декоративних рослин та хвої, прикраси із бантиків, намиста, кольорових стрічок, сріблястих чи золотавих кульок. Найбільш красивими в Глухові вважаються букети із троянд з додаванням інших квіток, статиці та декору. При цьому в хід ідуть троянди одного забарвлення, контрастних чи схожих відтінків.

Сучасні букети з доставкою в Глухів до очікуваних новорічних свят

Новорічний стіл 2021 року можна прикрасити композицією від доставки з однотонних чи біло-рожевих, сонячно-жовтогарячих, червоно-фіолетових, вогненно-білих троянд. Незалежно від кольору основних бутонів, композицію гармонічно розбавить зелений колір хвої та коричневих шишок. Також можна вибрати шедеври з квітів, де в якості основи служать хризантеми чи орхідеї. Також можна створити унікальний новорічний сюжет за рахунок гербер, альстромерій, гвоздик, амарилісу.

Для того, щоб композиція мала цілісний образ та виглядала свіжою, її оформлюють на флористичному оазисі, який буде зволожувати стеблинки та навіть хвої. Флористичним оазисом заповнюють кошики, коробки, туби, різні ємності. Задля прикраси до новорічного столу потрібно виконати попереднє замовлення. Так ми зможемо розпланувати свої ресурси та замовити необхідну кількість свіжих квітів відповідного виду та кольору в потрібні дні. Можете відправляти свою заявку на доставку букетів та подарунків Flora24 в Глухові вже сьогодні.

Подарунки прямо під ялинку

Ви можете замовити аранжировку у комплекті з новорічним подарунком. Для цього ми розширили асортимент букетів інтернет-магазину за рахунок нових подарункових наборів цукерок, цитрусових, шоколадок, коробок з "Raffaello", "Ferrero Rocher", "Вечерний Киев", новорічних вінків, фольгованих та повітряних кульок, м'яких іграшок. Спішіть замовити доставку квітів по всьому Глухову новорічної тематики з подарунком!


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости