Новость из категории: Новини

У Глухові поліцейські затримали чоловіка, який обікрав будинок родичів

У відсутності господарів вдома, зловмисник вибив вхідні двері до чужого житла і викрав звідти золоті ювелірні вироби, гроші та ноутбук. Правоохоронці швидко встановили особу підозрюваного та затримали його вже в обласному центрі, куди він втік побоюючись викриття. З заявою про крадіжку до поліції Глухова звернулась 21-річна місцева жителька. Дівчина розповіла, що коли нікого не було вдома, до їх приватного будинку проник зловмисник та викрав звідти 1 600 гривень, ноутбук та ювелірні вироби: браслет, ланцюжок, сережки та дві підвіски.

«Наші співробітники одразу розпочали комплекс оперативно-пошукових заходів та невдовзі встановили особу підозрюваного, яким виявився родич заявниці, - розповідає Сергій Буханістий, тимчасово виконуючий обов’язки начальника відділу поліції №1 м. Глухів Шосткинського районного управління поліції. – Чоловіку 36 років, він лише на початку січня повернувся з місць позбавлення волі, де відбував покарання за крадіжки».
 
Поліцейські навідались до нього додому, проте останнього за місцем мешкання не виявили. За словами його матері, він дійсно може бути причетним до крадіжки, адже вона знайшла у своєму будинку чужі речі. В подальшому, в ході проведення розшукових заходів, правоохоронці встановили місцезнаходження підозрюваного, який перебував у обласному центрі. Його затримали та доставили до поліції Глухова. За словами чоловіка, підвіску і сережки він встиг здати у ломбард, а гроші витратив на спиртне. Правоохоронці вже вилучили частину викрадених речей та повернули їх власниці. Відносно зловмисника у поліції відкрили кримінальне провадження за ознаками ч. 3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. За скоєне йому загрожує до шести років позбавлення волі. Нині він затриманий у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України і перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.
 
Відділ комунікації поліції Сумської області 


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости