Новость из категории: Інформація

На Сумщині тривають антитерористичні навчання: чого не варто робити, коли бачите військову техніку

Наразі на Сумщині тривають антитерористичні навчання СБУ. Навчання проходять в умовах, максимально наближених до реальних, у тому числі з використанням бойової вогнепальної зброї, військової техніки і радіотехнічних засобів.

«Під час навчань в окремих районах можливе тимчасове введення особливого режиму, обмеження або заборона руху транспортних засобів і пішоходів, перевірка документів, що засвідчують особу, огляд автомобілів та ін. СБУ звертається до громадян України з розумінням поставитися до тимчасових незручностей та належним чином реагувати на законні вимоги правоохоронців», – повідомляють в СБУ.

Шановні мешканці Сумщини! Нагадуємо, що не варто, побачивши бойову техніку чи людей у військовому однострої та зі зброєю, кидатися робити селфі, проводити фото- та відеозйомку, адже це перш за все – безпека нашої країни, наша з вами безпека!

  • об’єктів транспортної інфраструктури;
  • військових об’єктів;
  • будівель органів влади й управління.

 

Правоохоронці просять повідомляти, якщо у ваше поле зору потрапили особи, які проявляють необґрунтований інтерес до:

Особливо просять звернути увагу, якщо при цьому людина використовує засоби відео-, фотофіксації та безпілотні літальні апарати.

У таких випадках у службі просять невідкладно повідомляти на телефон довіри СБУ 0800501482, телефон (0542) 610-069, на електронну поштову скриньку usbu_sum@ssu.gov.ua або іншим зручним способом.



Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости