Новость из категории: Інформація

Інтернет-магазин під ключ від Brander: що входить у послугу?

Практично у всіх сферах послуг можна зустріти формулювання «під ключ»: будуються будинки, встановлюються вікна та двері, проводяться банкети і створюються сайти. Розробка сайту інтернет магазину під ключ від Brander — поширена послуга, що надається нашою компанією. Однак не всі повною мірою представляють, що це, що входить у вартість, за що потрібно доплатити окремо. У цій статті ми спробуємо розкрити всі особливості розробки інтернет-магазину під ключ від фахівців Brander.
    
Коротко про створення інтернет-магазину під ключ

Розробка сайту, у тому числі, інтернет-магазину, під ключ передбачає комплекс дій, у результаті яких замовник отримує готовий продукт. Комплекс включає в себе все: від узгодження ТЗ із замовником до релізу інтернет-магазину. Фахівці беруть на себе не тільки розробку, але й підготовчі роботи. Після всіх робіт, замовник отримує логін і пароль від свого сайту.

Інтернет-магазин під ключ від Brander: що входить у послугу?

Головна перевага замовляти послугу «інтернет-магазин під ключ від Brander» — економія часу. Ви формулюєте свої побажання до майбутнього ресурсу, іноді перевіряєте, як йдуть справи й не вникаєте в сам процес створення продукту. Крім цього, замовити інтернет-магазин під ключ у Brander буде дешевше, ніж замовляти окремі сегменти роботи.

Що не входить у розробку інтернет-магазину під ключ

У Харкові та інших містах велика кількість різноманітних компаній, що надають розробку інтернет-магазину. Однак, сайт під ключ зустрічається рідше. А якщо ми говоримо про перелік дій у цьому комплексі, то різниця між компаніями може виявитися дуже істотною. Не забудьте уточнити, що не входить у послугу. Наприклад, в Brander в послугу не входить:

1. Домен навіть не можна включити в перелік. Справа в тому, що за розробку інтернет-магазину ви платите один раз, а вносити оплату за оренду домену необхідно щорічно.

2. Контент. Кожен інтернет-магазин повинен мати контент, і бажано, унікальний і оригінальний. Для цього знадобляться, як мінімум, копірайтер і фоторедактор, а ще краще влаштувати повноцінну фотосесію ваших товарів, особливо, якщо це люкс.

3. Просування: реклама, настройка воронки продажів, оптимізація. Для цього вам знадобляться маркетологи, але якщо замовляти в студії, то можна почати процес просування навіть до запуску продукту і при релізі отримати підігрітих лидов.

4. Навчання роботи із сайтом для вас і вашого персоналу. Компанія може, але не зобов’язаний, пояснювати вашим співробітникам, як працює система, панель адміністратора й інші інструменти.

Водночас, якщо звертатися в Brander, компанію повного циклу, можна відразу цей момент обумовити й отримати навіть знижку за те, що весь комплекс дій ви замовляєте саме в них. Таким чином, ви не лише збережете свій час і можливість не вдаватися в подробиці, але й заощадите бюджет на розробку.


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости