Новость из категории: Спорт

На Глухівщині відбувся товаристський матч між працівниками поліції та дітьми

«Спорт це сила, що дає молоді крила!» - саме під таким гаслом пройшов товариський матч з баскетболу між поліцейськими та дітьми у заміському таборі «Сонячний» в селі Заруцьке. І діти, і дорослі отримали неабиякий заряд енергії та позитивний настрій. У заході прийняли участь співробітники ювенальної превенції, кримінальної поліції та групи реагування патрульної поліції відділу поліції № 1 (м. Глухів) Шосткинського районного управління поліції.

«Лише власним прикладом ми можемо прищепити любов до спорту та здорового способу життя молодому поколінню», - говорить інспектор сектору ювенальної превенції Сергій Свинаренко, який і став організатором цього заходу. По завершенню гри правоохоронці провели з дітьми профілактичну бесіду на тему: «Стоп-наркотик». У ході якої розповіли присутнім про негативні наслідки вживання наркотиків, їх види, згубний вплив та відповідальність за вчинення злочинів пов'язаних з незаконним обігом наркотичних речовин.

Захід видався дуже насиченим та цікавим, у дітей було безліч питань, що стосувались як теми лекції, так і роботи поліцейських загалом. Наприкінці зустрічі працівники поліції подарували дітям баскетбольний м'яч та морозиво. Ну і звичайно всі учасники заходу отримали позитивні емоції та купу фото на пам'ять.
 
Відділ комунікації поліції Сумської області


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости