Новость из категории: Новини

«Аби літо було безпечним» - поліція Глухова нагадує про правила поведінки на воді

Інспектор ювенальної превенції спільно з начальником сектору реагування патрульної поліції Глухівського відділу поліції відвідали місця відпочинку поблизу водойм у районі та нагадали відпочивальникам про правила безпеки на воді. Нещодавно відбулась зустріч поліцейських Глухівського відділу поліції з неповнолітніми мешканцями району.

Старший інспектор з ювенальної превенції Пітутін Віктор Володимирович та начальник сектору реагування патрульної поліції Мілонов Олександр В’ячеславович провели профілактичну та роз’яснювальну роботу з дітьми щодо правил поводження на водоймах та безпеці на дорогах. В літній період діти багато часу проводять з друзями на вулиці Здебільшого без супроводу та нагляду батьків або інших дорослих осіб. Тому роз’яснювальна робота серед молоді є дуже важливою. Насамперед такі зустрічі направлені на попередження травмування та загибелі дітей.

В спекотну погоду діти масово йдуть до річок та озер і обов’язково мають знати елементарні правила поводження на воді. В своїй розповіді старший інспектор ювенальної превенції роз’яснив ці правила всім присутнім під час зустрічі. В свою чергу начальник сектору реагування патрульної поліції в своїй розповіді особливу увагу звернув на неухильному дотриманні всіх без винятку учасників правил дорожнього руху. Обізнаність та дотримання цих елементарних правил забезпечить нашим дітям гарний відпочинок під час літніх канікул без негативних наслідків.

Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости