Новость из категории: Інформація

Працівники Глухівського відділу поліції розповіли дітям про правила безпеки

Аби упередити серед юних жителів Глухівщини нещасні випадки та дитячий травматизм, працівники місцевого відділу поліції проводять постійні зустрічі зі школярами та вихованців дитсадочків. Цього разу правоохоронці завітали до учнів молодших класів загальноосвітньої школи №1 та ДНЗ «Чебурашка». З дітьми спілкувався начальник сектору реагування патрульної поліції Глухівського відділу Олександр Мілонов. Він розповів, яких правил безпеки необхідно дотримуватися вдома, як треба поводити себе у спілкуванні з невідомими людьми.

Полісмен нагадав діткам про те, що ні за яких обставин неможна приймати гостинці чи підозрілі подарунки від незнайомців чи погоджуватися передавати їх ще комусь третьому. Звернув увагу, що й підбирати на вулиці залишені невідомо ким іграшки, валізи, схожі на музичні чи годинником прилади також не слід, тим більше що це можуть мати в середині вибухонебезпечні механізми. Потім за допомогою вихователів і вчителів провів гру «Правила дорожнього руху для юних пішоходів». Діти активно відповідали на запитання Олександра Мілонова стосовно правил дорожнього руху, і, у свою чергу, задали йому безліч запитань про його роботу. З захватом дітвора «тестували» службовий автомобіль, «приміряла» бронежилети та розглядали інші представлені правоохоронцем спецзасоби.

Деякі з дітей з недитячою серйозністю пообіцяли у майбутньому, після закінчення навчання, стати поліцейським. Полісмен зауважив, що це досить непросто, і розповів, якими якостями та властивостями повинен володіти кандидат, і в яких навчальних закладах навчаються майбутні слідчі, оперативники і експерти поліції. Наприкінці зустрічі дітки подякували працівнику поліції за цікавий урок, і пообіцяли дотримуватися отриманих від нього порад, бути уважними на дорозі та слухати батьків, вчителів і вихователів.
 
Глухівський відділ поліції


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости