Новина з категорії: Новини

Ремонтується шлях на Дунаєць, у Вікторовому впорядковують вулиці, а Перемога, нарешті, з парком

Почався ремонту шляху на Дунаєць. Там вже попрацював грейдер підрядника - ТОВ "Бахмачгазбудсервіс". Загалом передбачено довести до ладу 5 кілометрів шляхового полотна. Вартість ремонту оцінюють в 17,6 млн. грн. Замовник - держпідприємство "Дороги Сумщини".

У Вікторовому ж впорядкували звивисті й доволі круті під’їзди до кладовища. Місцева староста Ольга ЄРЕМЕНКО зазначає з цього приводу наступне:

 - Це таке болюче питання у нас, що просто жах… Дорога крута, звивиста, як тільки негода якась – машина вже не їде до кладовища, небіжчика треба людям нести. А там з низини на кручу неблизько. Скільки попомучились… Накатали іншу дорогу, але вона теж не ідеальна. Ми визначили цю проблему як одну із першочергових на нашій території, озвучили у громаді. І от у п’ятницю у Вікторово працювала техніка.

Там розчистили та спланували головну дорогу і поладнали запасну, а також прогрейдували і підсипали вулиці Зелену і Хуторську.

У Перемозі до Дня села оновили місцевий парк. Варто зауважити, що кілька місяців на ділянці біля колишньої школи добре попрацювали своїми руками самі переможці на чолі зі своїм старостою Олександром ПОЛЯТИКІНИМ. На сільському святі депутат Сумської обласної ради Тетяна САВЕНКО передала сільській громаді тренажери від народного депутата А. ДЕРКАЧА.

Відзначили День села й у Некрасовому, до якого напередодні заасфальтували декілька шляхових ділянок загальною довжиною близько кілометра , за два мільйони від ДП «Дороги Сумщини» та 300 тисяч місцевої агрофірми. Стільки ж надійшло і з обласного бюджету.

За інформацією та фото hlukhiv-rada.gov.ua



Поділитися в соціальних мережах:

Знайшли помилку у статті? Виділіть слово/кілька слів та натисніть Ctrl+Enter

Схожі новини