Новость из категории: Інформація

Зміна тарифу на теплову енергію для бюджетних установ та інших споживачів

Комунальне підприємство «Глухівський тепловий район» повідомляє про намір відкоригувати тарифи на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, послуги з постачання теплової енергії для потреб бюджетних установ та інших споживачів.

Відповідно до наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 05 червня 2018 року № 130 «Порядок інформування споживачів про намір зміни цін/тарифів на комунальні послуги з обґрунтуванням такої необхідності», комунальне підприємство «Глухівський тепловий район» Глухівської міської ради має намір відкоригувати тарифи на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, послуги з постачання теплової енергії для потреб бюджетних установ та інших споживачів.

Розрахунки тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, послуги з постачання теплової енергії для потреб бюджетних установ та інших споживачів відкориговані в зв’язку зі збільшенням вартості постачання природного газу з 1 листопада 2021 року. Для потреб бюджетних установ відбулось збільшення постачання природного газу на 49,6% (в діючих тарифах ціна постачання природного газу складає 10957,49 грн за 1000м3 з ПДВ, в скоригованих - вартість постачання природного газу становить 16390,10 грн за 1000м3 з ПДВ), для потреб інших споживачів ціна постачання природного газу збільшилась на 230,92% (в діючих тарифах ціна постачання природного газу складає 10957,49 грн за 1000м3 з ПДВ, в скоригованих - вартість постачання природного газу становить 36261,02 грн за 1000м3 з ПДВ).

 

Скориговані тарифи на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, послуги з постачання теплової енергії відповідно до споживачів складають:

  • На теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання для потреб бюджетних установ - 2845,24 грн/Гкал (без ПДВ) (збільшення на 33,2 %).
  • На послугу з постачання теплової енергії для потреб бюджетних установ - 3414,29 грн/Гкал (з ПДВ) (збільшення на 33,2 %).
  • На теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання для потреб інших споживачів - 5437,89 грн/Гкал (без ПДВ) (збільшення на 154,5 %).
  • На послугу з постачання теплової енергії для потреб інших споживачів - 6525,47 грн/Гкал (з ПДВ) (збільшення на 154,5 %).

Пропозиції щодо зміни тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, послуги з постачання теплової енергії для потреб бюджетних установ та інших споживачів, просимо надавати за адресою: вул.Києво-Московська,14 або по телефону 2-63-72 у семиденний термін із дня публікації.

Директор КП «Глухівський тепловий район» Микола КОЛОША



Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости