Новость из категории: Новини

Відділення «МЕГАБАНК» у Глухові відзначило першу річницю своєї роботи

АТ «МЕГАБАНК» постійно працює над розширенням регіональної мережі та дбає про сервіс існуючих відділень. 20 листопада перший рік своєї роботи відсвяткувало відділення АТ «МЕГАБАНК» у місті Глухів Сумської області. На сьогодні для клієнтів у відділенні доступний повний спектр банківських послуг. Це і розрахунково-касове обслуговування фізичних та юридичних осіб, відкриття рахунків, здійснення пенсійних і соціальних виплат, обмін валют, міжнародні перекази. Також населення та бізнес можуть користуватися вигідними кредитними та депозитними програми тощо.

Також у цьому відділенні клієнти можуть скористатися унікальними послугами, які раніше були недоступними у місті. Зокрема, це продаж банківських зливків, а також продаж та купівля семи видів валют. Привітати колектив відділення із першою річницею роботи 22 листопада завітали заступник Голови Правління АТ «МЕГАБАНК» Наталія Погорєлова та очільник Сумського центрального регіонального відділення Володимир Мартиненко. Відділення «Глухівське №1» – одне із семи представництв АТ «МЕГАБАНК», які працюють у Сумській області.
 
Воно розташоване за адресою: вул. Спаська, 23. Телефон: (054)277-93-07, 277-93-08. Відділення обслуговує клієнтів щоденно з 9.00 до 17.00 з перервою 13.00-14.00, режим роботи каси: 9.00-16.00 (перерва: 13.00-14.00). Вихідні дні: субота і неділя.


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости