Новость из категории: Інформація

Поліцейські Сумщини провели комплекс профілактичних заходів під умовною назвою «Великоваговий та великогабаритний транспортний засіб»

З метою посилення контролю за безпекою дорожнього руху та запобігання надзвичайних подій під час здійснення руху зазначеного транспорту, а також з метою збереження дорожнього покриття, правоохоронці провели цільове відпрацювання території області. Майже два місяці тривали загальнодержавні профілактичні заходи під умовною назвою «Великоваговий та великогабаритний транспортний засіб».

Поліцейські Сумщини провели комплекс профілактичних заходів під умовною назвою «Великоваговий та великогабаритний транспортний засіб»

Під час яких співробітники груп реагування патрульної поліції області приділяли особливу увагу вказаній категорії транспорту, зокрема дотримання водіями загальних вимог Правил дорожнього руху та умов і режиму проїзду великовагових та великогабаритних транспортних засобів. За час проведення відпрацювання, поліцейські притягнули до адміністративної відповідальності більше 180 водіїв, з яких 85 за ч. 1 ст. 132-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення «Порушення правил дорожнього перевезення небезпечних вантажів та правил проїзду великогабаритних і великовагових транспортних засобів автомобільними дорогами, вулицями та залізничними переїздами». Правоохоронці звертаються до всіх учасників дорожнього руху: будьте уважними та не нехтуйте безпекою, адже неухильне дотримання Правил дорожнього руху є запорукою збереження власного життя.
 
Відділ комунікації поліції Сумської області


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости