Новость из категории: Статті

Робота в Данії та актуальні вакансії від Jooble на 2022 рік

Скандинавія є економічно стабільним регіоном, де держави дбають про своїх громадян, гарантується високий рівень життя та постійний заробіток. Завдяки цьому багато хто вирушає до різних країн Скандинавії, зокрема до Данії, щоб забезпечити собі стабільний заробіток та гарантувати комфортні умови для життя.

Серед актуальних вакансій можна виділити плиточників, водіїв, медиків, малярів, теслярів, будівельників тощо. Кожна вакансія унікальна по-своєму і робота Данія стане чудовим способом не просто заробити грошей, а й навчитися чогось нового. Дефіцитними вакансіями є вантажники, а також комірники на підприємствах.

Переваги роботи

Працевлаштування в будь-якому випадку спричинить великий страх і ризик, але треба подолати ці проблеми, щоб без обмежень скористатися відмінною можливістю. Вдасться рекордно заробити за короткий період часу, а за можливості отримати громадянство та гарантувати для себе та родини високий рівень життя.

До основних переваг роботи в Данії можна віднести кілька моментів:

  • різноманітність вакансій (завжди можна знайти роботу звичайним комірником або програмістом);
  • зарплата (середній оклад вакансій, де не вимагають особливих навичок, – 2000 євро);
  • вартість життя (при відносній економії є можливість нормально жити та збирати гроші);
  • гарантії (держава дає соціальні гарантії, але за умови офіційного працевлаштування).

Потрібно пам'ятати про ризики шахрайства та підробку документів, тому необхідно самостійно оцінювати чи користуватися послугами перевірених кадрових агентств.

Рівень заробітної плати

Простий комплектувальник може розраховувати на зарплату до 3000 євро, збирачі овочів до 2000 євро, маляри та плиточники до 2800 євро, а водії понад 3000 євро. Докладніше про рівень зарплати можна прочитати тут Jooble, де є комплексна інформація з вибіркою. Якщо вдасться підтвердити кваліфікацію, то в будь-якому разі заробітна плата буде набагато вищою.

Робочий тиждень п'ятиденний, але залежно від місця роботи завжди можна взяти підробіток, щоб додатково отримувати оплату за позаурочний час. У Данії практично завжди потрібні медики з освітою, інженери, спеціалісти в галузі енергетики. Їм гарантується заробітна плата лише на рівні від 4000 євро.

Деякі представники конкретних галузей економіки можуть розраховувати на додаткові знижки у різних магазинах. Наприклад, програмістам можуть давати абонементи в тренажерні зали, знижки на масажі та профілактичні процедури.

 



Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости