Новость из категории: Інформація

Праця в Польщі: найпопулярніші вакансії

Для цілеспрямованих та працьовитих людей, які хочуть отримувати високий рівень зарплати, зараз найкраще може підійти робота за кордоном. На сьогодні безліч роботодавців з ЄС шукають сумлінних працівників, і готові приймати навіть людей без знання мови. Це стосується в основному роботи в ЄС. Найбільше пропозицій надходить саме з Польщі, де практично кожне п’яте підприємство запрошує до себе працівників-іноземців. Влаштуватись працювати легально у цю країну можна без проблем, потрібно буде лише пройти ряд процедур, в тому числі й відкрити робочу візу в Польщу. Якщо вас наразі цікавить робота в Польщі для чоловіків https://visa-pro.com.ua/stat/dlya-cholovikiv, вам варто звернутись до професійної кадрової агенції. І ні в якому разі не пробувати влаштуватись самостійно через Інтернет і сумнівних посередників. Лише кадрові агенції гарантують, що ви отримаєте обрану вами вакансію, гарантують вашу безпеку у разі підписання контракту з вашим працедавцем.

Праця в Польщі: найпопулярніші вакансії

Найпопулярніші вакансії

На сьогодні перелік вакансій дуже широкий. Потрібні працівники у такі сфери:

- сільське господарство: збір урожаю, теплиці, молочні ферми;
- будівництво;
- виробництво: фабрики, склади, заводи;
- туризм;
- обслуговування: ресторани, кафе, готелі.

На більшість вакансій набирають людей без досвіду, від роботодавців находить безліч таких пропозицій. Тому такий вид праці в Польщі підійде навіть студентам, які хочуть підробити влітку. До того ж, зараз пропонують безліч варіантів роботи в Польщі для чоловіків, а також для жінок у різних частинах країни – у Перемишлі, Лодзі, Катовіце, Варшаві, Познані, Кракові та ін. Давайте більше детально пройдемося по вакансіям.

Найбільш популярні вакансії, які підходять чоловікам: водій, далекобійник, будівельник, різноробочий, вантажник, зварювальник, працівник на склад тощо. Заробити на таких посадах можна в середньому 2,5 тис. злотих і більше за місяць. Звичайно ж, вам потрібна буде робоча віза в Польщу https://visa-pro.com.ua/robocha-viza-v-polshhu-ta-shengen. Що ж стосується пропозицій для жінок, то можна збирати врожай, можна працювати складальницею, покоївкою, швачкою, прибиральницею, поваром або помічницею повара. Вакансій справді багато, тому кожен зможе підібрати той варіант, який йому до вподоби.

Які умови очікують на працівників у Польщі?

Щоб бути впевненим, що працевлаштування в Польщі пройде так як ви очікували, найкраще – влаштуватись по контракту. У кадровій агенції вам допоможуть укласти контракт (або трудовий договір), це стандартна процедура, як і оформлення робочої візи в Польщу. Тоді ви будете впевнені, що працюватимете офіційно і без усіляких ризиків.

Зазвичай роботодавці пропонують співробітникам житло, до того ж за доволі низьку ціну, або й взагалі надають житло безкоштовно. Умови будуть приблизно такі самі, як і у гуртожитках. Отже, якщо ви шукаєте роботу в Польщі для чоловіків та хочете якнайбільше заробити та максимум зекономити, варіант з таким житлом буде найкращим.

Харчуванням зазвичай не забезпечують, проте видають спецодяг, якщо це необхідно для роботи. Є змога обрати 6-денний робочий тиждень, щоб заробляти більше.


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости