Новость из категории: Інформація

ПЕНСІОНЕРИ продовжують отримувати гуманітарну допомогу

 З понеділка, 23 січня, і до кінця тижня гуманітарну допомогу почнуть отримувати жителі громади 1954-1956 років народження. 

ПЕНСІОНЕРИ продовжують отримувати гуманітарну допомогу

Розподіл за віком допомагає уникнути ажіотажу і великих черг. Так, за поточний тиждень гуманітарна допомога видана 1074 особам 1949-1953 років народження. 

ЩО ТРЕБА ЗНАТИ: гуманітарну допомогу можуть отримати пенсіонери, які особисто не отримали її у Центрі культури як представники інших категорій (інваліди, чорнобильці, ВПО, малозабезпечені, мати-одиначки тощо). 

? Може виникнути питання, чи може пенсіонер прийти за продуктами, якщо за місцем його реєстрації нещодавно отримали гуманітарну допомогу інші члени домогосподарства, наприклад, діти,  військовослужбовці чи особа з інвалідністю. Так, може. 

При собі мати оригінал паспорта. Можна показувати документи в ДІІ, але не забувайте подбати про відомості про реєстрацію місця проживання. 

ДЕ? Центр культури, м.Глухів, вул. Героїв Небесної Сотні,3
КОЛИ? 23-27 січня, з 9:00 до 14:00

При собі мати торбинки для борошна.
Жителі сіл отримують через старост.

УВАГА! Шановні пенсіонери, не варто усім одночасно приходити у понеділок, не варто займати чергу із самого ранку, не варто стояти по кілька годин. ВИСТАЧИТЬ ВСІМ. 

 На даний момент до видачі є борошно, олія, невеликі набори «Англія».
 
Глухівська міська рада 


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости