Новость из категории: Статті

Здесь похоронены бывшие, бывшие

Щодо слів винесених у заголовок, нагадаємо: вони з напрочуд тужливого хіта МАЛІНІНА. Цей відомий російський виконавець, до речі, під час гастролей Україною полюбляв співати й нашу «Червону калину». Відразу зауважимо: пісня «о бывших» не стосується січових стрільців. Там йдеться про підданих Росйської Імперії та СРСР, похованих на кладовищі Сен – Женевьєв де Буа під Парижем. Вони вважаються цвітом російської нації. Акцентуємо увагу на цьому, аби підсилити враження від посту, який пропонуємо далі увазі читача.

Єречі про які мовчать ЗМІ, мовчать інтернет ресурси. Просто довго пояснювати.

Здесь похоронены бывшие, бывшие

 

Спробую коротко.

 

Франція. Біля Парижу є містечко Сен Женевьє де Буа.Там " рускає кладбіщє" заснованеемігрантами з рассіїпісля 1917 року.Площа його чуть менше Соледару.На ньому похоронена еліта того часу - військові,письменники, музиканти, філософи,політики.Бунін, Галич...

В 2020 році планувався ремонт цієї самої скрєпи з скрєп.Гроші кудись ділись.Ремонт не відбувся.В 2022 році закінчився термін аренди.

Расєянє по звичці заслали ганцов, щоб проплатить аренду ще років на 30-50.

І тут...Мерія відмовляє в продовженні аренди.Вони в Париж.Там теж саме.І того.По закону.Так як не має нащадків, які доглядали б за могилами - вони розкопуються, залишки складують в одну яму, закопують.

Зверху кладуть плиту зі списком похованих. Французькою.

Це найкращий варіант.Ще рік тому французам таке і в голову б не прийшло!

Вони б самі доглядали за залишками прєдставітєлєй руссскай культури, безкоштовно.

А тут...

Ета какой та пазор!!!

 

Олександр ПОПЛАВ



Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости