Новость из категории: ---

Надія ВАЙЛО: «Починаємо новий робочий тиждень без паніки»

 На апаратній  нараді з керівниками комунальних підприємств, управлінь та відділів міський голова подякувала всім жителям громади, хто не піддався хвилі паніки, яку у кінці минулого тижня спровокували чутки про наступ рашистів. 
За її словами, наш прикордонний регіон став об’єктом спрямованої психологічної атаки.  Ворожі ІПСО (інформаційно-психологічні операції)  -  частина війни росії проти України. Їхня задача  - змусити нервувати, панікувати, увігнати у стрес. 

Надія ВАЙЛО: «Починаємо новий робочий тиждень без паніки»

«Знайте, якщо від військових буде інформація про загрозу для цивільних, влада одразу ж повідомить про це нашим жителям. Ми тримаємо дуже тісний зв'язок з усіма підрозділами прикордонників, Нацгвардії, розвідки, тероборони, які дислокуються на нашій території. Так, ми живемо у воєнний час, коли у повній безпеці себе не почуває ніхто, можуть бути і прильоти ракет, і артобстріли. Тому для нас всіх надзвичайно важлива стійкість до дезінформації і різних фейків», - зауважила Надія Вайло.

📌 Серед доручень: готувати нові проєкти для участі у різних грантових програмах, планувати весняний благоустрій, тримати на контролі надання всіх комунальних послуг і готовність «Пунктів Незламності». 
Хвилиною мовчання присутні вшанували пам'ять земляків, які загинули, стримуючи у боях  армію рф.
 
Глухівська міська рада 


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости