Новость из категории: Інформація

Міський голова Надія ВАЙЛО провела апаратну нараду із керівниками комунальних підприємств, управлінь та відділів.

Підведено підсумки забезпечення безкоштовно дровами жителів громади у рамках урядової програми на підтримку населення, яке проживає в зоні проведення бойових дій. За інформацією заступника міського голови Валерія ГАЛУСТЯНА було отримано 1564 заявки від домогосподарств із пічним опаленням. Заключено 12 договорів із 8 суб’єктами господарювання, і абсолютна більшість родин вже має вдома дрова. До кінця року їх мають завести всім. Використано 15 млн грн.

Міський голова Надія ВАЙЛО провела апаратну нараду із керівниками комунальних підприємств, управлінь та відділів.

Очільниця громади відзначила швидку і скоординовану роботу працівників управлінь соціального захисту, ЖКГ, ЦНАПу, старост, голів вуличних комітетів у формуванні повного пакету документів для кожного заявника. «Ми прекрасно розуміємо, що сьогодні пічне опалення мають незаможні родини, старі люди, яким важко навіть заяву подати, тому дякую всім за злагоджену роботу», - сказала вона.

❗️ Надія Вайло вкотре підкреслила, що у часи війни головним мають бути не циркуляри, а люди. Тому якщо комусь стане відомо про жителів громади, які з різних причин опинились посеред зими без тепла, терміново повідомляти. 

Вчергове пройшлися по можливим проблемам у громаді у разі блекауту. Вода, тепло, зв'язок, зарядки телефонів, автобусне сполучення, робота магазинів, заправок і аптек – все має триматись на контролі. 

Отримані відповідні доручення від міського голови. 

🇺🇦 Традиційно на початку наради присутні вшанували пам'ять загиблих хвилиною мовчання. При цьому озвучуються імена кожного  земляка-глухівчанина.
 
Глухівська міська рада 


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости