Новость из категории: Інформація

Надія Вайло: "Сьогодні ми витримуємо іспит як справжня громада"

Як і обіцяли синоптики, з ночі 10-го лютого розпочавшись несильним снігопадом, заметіль розігралася вже до десятої ранку, що значно ускладнило пересування містом для транспорту та пішоходів. Міський голова Надія Вайло у відеозверненні до глухівчан зазначила: "Сьогоднішня негода - це дійсно екзамен. Снігу випало дуже багато і для того, щоб справитися з цією проблемою ми залучили всю техніку, яка зараз є і у місцевих жителів, комунальних підприємств та інших суб'єктів господарювання.

Я хочу їм всім подякувати за ту допомогу, яку зараз отримує місто. Ніхто не сказав, що це не моя справа, ніхто не сказав, що хай займаються ті люди, які повинні цим займатися". Міський голова подякувала керівникам: ТОВ "Велетень", від цього підприємства було задіяно сім одиниць техніки для очищення доріг від снігу, Водоканалу, ГАТІ СНАУ ім. С.А. Ковпака, Лісового господарства, Теплового району, підприємцю Михайлик, глухівчанину Василю Петровичу Дем'яненку, та всім підприємцям, які біля своїх торгових об'єктів очищають сніг і всім іншим небайдужим мешканцям міста. Також було згадано і "Зеленбуд", який опікується зимовим утриманням доріг.
 
За очищення сіл від снігу Надія Олексіївна окремо подякувала аграріям:"Це дуже відповідальні люди, які не тільки вирощують хліб, але й ще опікуються та працюють на цій території".
 
Микола Захарченко
 
Відео за посиланням


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости