Новина з категорії: Новини

У Глухові з’явилось одразу три автомобілі для поліцейських офіцерів громади.

 Нові автомобілі отримали для роботи майор поліції Микола ЛУК’ЯНЕНКО, капітан поліції Микола ПРОКОПЕНКО та капітан поліції Павло СВЕРБЕЙКІН. 

У Глухові з’явилось одразу три автомобілі для поліцейських офіцерів громади.


Машини та відповідне обладнання вони урочисто отримали учора, 10 лютого, у Сумах разом з першим заступником міського голови Олексієм ТКАЧЕНКОМ.

 Всього у 14 громад Сумщини поїхав 21 службовий автомобіль.
Т.в.о. голови Сумської обласної державної адміністрації – керівника Сумської обласної військової адміністрації Тарас САВЧЕНКО назвав цю подію унікальною для військового часу, коли уже вдруге десятки нових автомобілів отримують поліцейські громад Сумщини, у тому числі й прикордоння. Начальник ГУНП в Сумській області Сергій ЧИЖ запевнив, що автомобілі допоможуть їм виконувати свої обов’язки набагато краще. 

 Кошти для придбання цих автомобілів виділялися з державного бюджету; використовувалась допомога міжнародних партнерів зі США.

 ? Нагадаємо, Глухівська громада долучилась до пілотного проекту, і на нашій території вже працюють четверо поліцейських офіцерів громади. Раніше було отримано один автомобіль, а тепер у кожного офіцера громади є службова машина.
 
Глухівська міська рада 


Поділитися в соціальних мережах:

Знайшли помилку у статті? Виділіть слово/кілька слів та натисніть Ctrl+Enter

Схожі новини