Новость из категории: Інформація

На Глухівщині дільничні офіцери поліції прозвітували перед громадою

Про стан роботи щодо попередження та розкриття злочинів на своїх поліцейських дільницях представникам місцевого самоврядування розповіли дільничні Глухівського відділу поліції Микола Лук’яненко, Микола Безбабних, Олександр Скляр, Микола Прокопенко та Сергій Коваленко. Майор поліції Микола Лук’яненко, який обслуговує територію Березівської сільської ради, розповів представникам громади про всі актуальні питання щодо забезпечення правопорядку на дорученій йому дільниці.

Мова йшла щодо попередження як адміністративних, так і кримінальних правопорушень, особливо – крадіжок з домоволодінь громадян. Протягом звітного періоду дільничний склав 96 адміністративних матеріалів на правопорушників та розкрив 10 злочинів. Окрім того, він постійно проводить профілактичну роботу з соціально-неблагополучними особами схильними до зловживання алкоголем, наркотиками, вчинення злочинів, домашнього насильства тощо. Старший лейтенант поліції Олександр Скляр під час зустрічі з активом Есманської громади не лише прозвітував про свою роботу, а й навів конкретні приклади, коли спільними зусиллями поліції та громадськості було упереджено скоєння злочинів майнової спрямованості. Дільничний детально роз’яснив, за які саме правопорушення він склав 121 адмінпротокол та поінформував присутніх про розкриття 8 скоєних злочинів. Село Дунаєць обслуговує старший лейтенант поліції Микола Безбабних. Питанням, яке більше всього цікавило присутніх – це стан розкриття майнових злочинів. Тож поліцейський навів статистику їх розкриття. Поряд із цим поінформував присутніх про те, що за звітній період на порушників складено 110 адміністративних протоколів. Вбивства, грабежі та розбої на території села не вчинялися.

Глухівський фаховий медичний коледж обслуговує старший дільничний офіцер поліції майор поліції Сергій Коваленко. Найбільше присутніх членів громадськості цікавило питання щодо дотримання карантинних обмежень під час пандемії та стан профілактики наркозлочинів. Тож дільничний поінформував, що він склав 137 адміністративних матеріалів на правопорушників та розкрив 11 злочинів. Дільничний офіцер поліції Микола Прокопенко, який обслуговує територію Соснівської сільської ради, прозвітував перед представникам місцевого самоврядування. У ході зустрічі він розповів присутнім про небезпеку, що становлять для літніх жителів сіл шахрайські схеми, поінформував про нові їх різновиди та вручив відповідні пам‘ятки-нагадування для розміщення у громадських місцях. Офіцери поліції обговорили з депутатами та громадським активом сільрад план роботи на наступний рік та подальші спільні заходи по забезпеченню правопорядку на територіях обслуговування.
 
Глухівський відділ поліції


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости