Новость из категории: Новини

«Діти для ЗСУ»: у Полошках на ярмарку вторгували 11,8 тисяч гривень

«Діти для ЗСУ»: у Полошках на ярмарку вторгували 11,8 тисяч гривень 

У Глухівській громаді стартувала акція «Діти для ЗСУ». Першими ярмаркували юні жителі села Полошки у місцевому сільському будинку культури. Діти вдома і на майстер-класах у бібліотеці робили різні кошики з квітами і горіхами, ляльок-мотанок. Разом з батьками напекли солодощів і виставили на продаж. Найдорожчим експонатом став коровай від однієї з майстринь, прикрашений тризубом: його купили за 500 гривень.
Дитячі аплікації, заколки, браслети теж швидко розібрали, поповнивши скриньку «ДЛЯ ЗСУ». Полошківські артисти організували невеликий концерт, на який запросили і військових, щоб ті хоч на хвильку відволіклись від служби. Представники цивільно-військового співробітництва подякували у свою чергу жителям села за патріотизм, бажання допомогти рідній армії скоріше звільнити Україну від окупантів.

«Діти для ЗСУ»: у Полошках на ярмарку вторгували 11,8 тисяч гривень

🔸 "Діти для ЗСУ" - новий проєкт творчої інтелігенції громади. Його започаткували КУ «Глухівська публічна бібліотека» та КЗ «Центр культури», а учасниками є творчі колективи сіл громади, активісти, всі бажаючі.

Глухівська міська рада

Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости