Новость из категории: Новини

Глухівські поліцейські провели пізнавальне заняття для дітей

Захід проводився в межах психо-соціального простору SOS.Діти «Центру надання соціальних послуг» Глухівської міської ради для всіх бажаючих родин з дітками.

Глухівські поліцейські провели пізнавальне заняття для дітей

Правоохоронці спільно із рятувальниками розповіли школярам про свою роботу та складнощі з якими зіштовхуються кожен день. Також дітки мали змогу познайомитися із службовими автомобілями та спеціальними засобами, якими користуються співробітники поліції та ДСНС.

Рятувальники розповіли дітям про правила мінної безпеки, дотримання яких може врятувати як власне життя, так і життя оточуючих. Також школярі дізналися про причини виникнення пожежі, які найчастіше зустрічаються, а також усі присутні повторили алгоритм дій у разі виявлення неконтрольованого вогню.

Глухівські поліцейські провели пізнавальне заняття для дітей

 


У свою чергу поліцейські показали як застосовуються гумові кийки, кайданки, бронежилети, каски тощо. Також правоохоронці розповіли про правила дорожнього руху для пішоходів та наголосили на важливості їх дотримання, адже ваша безпека у ваших руках. Наприкінці заняття бажаючі мали змогу спробувати себе у ролі поліцейського або рятівника, приміряти засоби індивідуального захисту, а також подивитися службовий транспорт зсередини. Усі присутні отримали масу емоцій та подякували гостям за цікаву зустріч.
 
Відділ комунікації поліції Сумської області


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости