Новость из категории: Новини

Безпека дорожнього руху – це життя. Глухівські правоохоронці нагадали школярам правила дорожнього руху

В ході проведення профілактичних заходів «Безпека дорожнього руху-це життя» поліцейські розповіли школярам 2-3-х класів місцевої загальноосвітньої школи №3 як вести себе в громадському транспорті, які небезпеки можуть очікувати пішохода на дорозі, до кого звернутися в разі необхідності за допомогою – про ці та багато інших питань дитячої безпеки.

На початку зустрічі інспектор СРПП№3 Сергій Воскобойник розповів школярам про найбільш розповсюджені причини дорожньо – транспортних аварій, про правила переходу дороги, а також про відповідальність за порушення Правил дорожнього руху. Аби учні краще зрозуміли як слід поводитись на проїзній частині, поліцейські запропонували разом розібрати деякі проблемні ситуації, які можуть статися як із пішоходами, так із пасажирами транспортних засобів. Тож з учасниками провели міні – вікторину, щоб перевірити на скільки добре школярі знають значення дорожніх знаків та правила перетинання дороги. Діти із захопленням надавали відповіді, намагаючись продемонструвати свої знання.
 
Наприкінці зустрічі правоохоронці закликали школярів бути завжди уважним на дорозі та суворо дотримуватись Правил дорожнього руху. Вони в той же час подякували працівникам поліції за надзвичайно пізнавальний та веселий урок, який допоможе бути більш обачливими на дорозі та в громадському транспорті. «Завдяки таким зустрічам, ми можемо зрозуміти, які з дорожніх знаків та правил учні знають краще, а яких їх слід ще навчити. Дуже важливо пояснити дітям, що дотримуючись правил дорожнього руху, можна вберегти своє життя» - підсумував інспектор СРПП№3 Глухівського відділу поліції Сергій Воскобойник.


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости