Новость из категории: Новини

Глухівські кінологи провели для дітей пізнавальне заняття

У рамках психо-соціальної програми екстреної допомоги SOS.Діти, яку реалізовує міжнародна благодійна організація «СОС Дитячі містечка», правоохоронці влаштували для школярів цікаве демонстраційне заняття зі своїми чотирилапими напарниками.

Глухівські кінологи провели для дітей пізнавальне заняття

Група кінологічного забезпечення № 5 Кінологічного центру Головного управління Національної поліції в Сумській області показала діткам, як собаки-пошуковці швидко знаходять загублені речі, оперативно затримують зловмисників та знаходять людей.

 

Глухівські кінологи провели для дітей пізнавальне заняття


Дітям також продемонстрували роботу службових песиків, які спеціалізуються на пошуку наркотичних речовин. Чотирилапі знаходили заховані речі, а також муляжі предметів, які мають специфічний запах. Крім того, кінологи показали як їх улюбленці виконують різні команди. Діти активно спілкувалися з поліцейськими, ділилися своїми думками та враженнями. Усі охочі мали змогу не тільки сфотографуватись з кінологами та їх улюбленцями, а й спробувати себе в ролі правоохоронців та приміряти їх засоби індивідуального захисту.

 
Відділ комунікації поліції Сумської області


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости