Новость из категории: Новини

На Глухівщині поліцейські провели безпекове заняття для школярів

Поліцейський офіцер громади Роман Максимов спільно із спеціалістом з безпеки в освітньому середовищі Павлом Рибалко завітали до Березівської громади та провели для дітей пізнавальне заняття з безпеки дорожнього руху. Крім того, до проведення заходу було запрошено викладача автошколи Глухівського міськ-районного СТК СТО України Валерія Колоусова. 

На Глухівщині поліцейські провели безпекове заняття для школярів

У першу чергу дітки дізналися, що таке Правила дорожнього руху України та чому досить важливо їх дотримуватися. Поліцейський розповів де і як слід переходити дорогу та нагадав, що треба бути особливо уважними при перетині проїжджої частини на нерегульованих пішохідних переходах.

На Глухівщині поліцейські провели безпекове заняття для школярів

У свою чергу спеціаліст з безпеки навчав дітей розрізняти дорожні знаки. Наочно показував як вони виглядають та яку дію має кожен із знаків. Також школярі мали можливість спробувати себе у ролі регулювальників дорожнього руху та дізналися в яких випадках регулювальник виходить на дорогу.

На кінець всі бажаючі могли дослідити службовий автомобіль поліції та авто для навчальної їзди. Деякі навіть встигли уявити себе поліцейськими та приміряти спеціальне спорядження правоохоронців.

Відділ комунікації поліції Сумської області


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости