Новина з категорії: Інформація

Ремонт та модернізація захисних споруд у Глухові

Міський голова на позачерговому засіданні міської комісії з ТЕБ та НС звернулась до балансоутримувачів захисних споруд з вимогою максимально відповідально ставитись до утримання сховищ. Ті захисні споруди цивільного захисту, які вже давно отримали акти готовності, мають постійно покращувати умови перебування людей.

Ремонт та модернізація захисних споруд у Глухові

«Те, що ваші укриття визнані придатними, не означає, що на цьому треба поставити крапку і більше нічого не робити. Дійсно, сховища можуть приймати людей, але більшість з них далека від ідеалу. Де є можливість, треба робити стаціонарні туалети, ставити більше лавок, оновлювати аптечки тощо», - наголосила очільниця громади.

Ремонт та модернізація захисних споруд у Глухові

Станом на 10 липня на території Глухівської громади обліковується 71 споруда цивільного захисту. З них 49 протирадіаційних укриттів та 22 найпростіших. Найпростіші укриття готові всі. Із 49 ПРУ не готові 8. З них у 4 тривають ремонти ( вул Київська, 27, вул Героїв Небесної Сотні,3, вул.Есманський шлях, 33 та в селі Полошки). Два ПРУ знаходяться у віддаленій промисловій частині міста на території непрацюючих підприємств, тому їх ремонтувати нема доцільності. Зокрема, комісія прийняла рішення, що до 1 серпня 2023 року всі ремонти мають бути закінчені.
 
Глухівська міська рада


Поділитися в соціальних мережах:

Знайшли помилку у статті? Виділіть слово/кілька слів та натисніть Ctrl+Enter

Схожі новини