Новость из категории: Новини

Загинув герой Сергій Леонідович ЗЕНІКОВ (14.07.1981 – 7.07.2023)

Сержант Сергій ЗЕНІКОВ воював на Авдіївському напрямку. Сьогодні це одна із найгарячіших точок фронту. Рашисти продовжують атакувати Авдіївку, що поблизу Донецька, через її стратегічну важливість. Українські військові героїчно тримають оборону міста, часом ціною власного життя…
Сергій не дожив тиждень до свого 42-го дня народження, загинув при масованому артобстрілі. Друзі і рідні говорять, що це був добрий, відповідальний і працелюбний чоловік.

 

Він народився у Глухові, навчався у ЗОШ №3 і ВПУ. Із студентських років захопився столярством, любив працювати з деревом. Десять років тому купив будинок у селі Некрасове, одружився. З дружиною ростили двох синів. Сергій Леонідович працював у місцевому агропідприємстві, ремонтував будинок, у вільний час ходив на риболовлю – ці звичні дні мирного життя перекреслила війна.
До ЗСУ земляка призвали у лютому цього року – він пішов до війська з відчуттям обов’язку. Як справжній чоловік-захисник.
Схиляємо голови у скорботі. Щирі співчуття родині.
Не знайти слів, щоб втішити дружину воїна, адже вона нещодавно втратила двох рідних братів, жителів нашої громади Юрія і Олександра ПРИЙМАЧКІВ.
Глухівська земля народжує ГЕРОЇВ, які у важкий час російсько-української війни без сумнівів стають на захист Батьківщини. Сергій Леонідович ЗЕНІКОВ – один із тих великих українців, хто власним життям довів любов і відданість рідній землі.
Україна переможе рашистів, і внесок кожного воїна у цій перемозі буде величезний.
 Слава ГЕРОЮ!
Про дату і місце поховання буде повідомлено, як тільки тіло загиблого доставлять додому.
А поки – молимось за нього, за його родину.
 
Глухівська міська рада


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости