Новость из категории: Новини / Новини з відео

Таланти Глухівщини на фестивалі «Зорі над Клевенню» + відео

Упродовж липня – серпня на славній давніми культурними традиціями Глухівщині, проходив традиційний фестиваль-конкурс «Зорі над Клевенню», присвячений 32-й річниці Незалежності України.

Таланти Глухівщини на фестивалі «Зорі над Клевенню» + відео

З творчим натхненням презентували свою фестивальну програму аматори сцени Дунаєцького СБК – філії КЗ «Центр культури» Глухівської міської ради.
Це був своєрідний звіт про роботу будинку культури, двері якого завжди відкриті для жителів села. Велика увага приділяється розвитку вокального мистецтва. А як може бути по-іншому, адже заклад очолює людина, закохана в пісню, самодіяльний поет і композитор Ігор Печений. Тож і зібрав навколо себе таких же закоханих в пісню односельчан різних поколінь. Будь – який культурно-мистецький захід в Дунайці – це радісне свято, а його учасники – велика дружна родина.

Таланти Глухівщини на фестивалі «Зорі над Клевенню» + відео

Репертуар самодіяльних артистів – пісні, написані Ігорем Печеним. В них – любов до України, її мужніх воїнів, які в усі часи  самовіддано захищали і захищають землю від ворога.
Сцена зібрала  добре відомих аматорів і зовсім юних  зірочок. Це - народний аматорський жіночий вокальний ансамбль «Журавка», ансамбль «Оберіг», солісти Володимир Коваль, Анна Куценко, Жанна Романенко, Ігор Печений.
Проникливо звучать вірші  ведучої програми, місцевої поетеси Юлії Мехедок.
У важкі часи живемо, але душа радіє за талановитих людей Дунайця.  Своєю творчістю  вони славлять Україну, дарують їй синівську вдячність, шану і любов, а головне - наближають ПЕРЕМОГУ.



Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости