Новина з категорії: Новини

Загинув герой Данило Олександрович БОНДАРЕНКО (7.12.1990 – 29.07.2023)

Герой загинув 29 липня у важких боях за населений пункт Роботино на Запоріжжі, коли наші армійці проводили титанічну роботу, аби пройти заміновані поля та прорвати лінію оборони ворога, яка була міцно обладнаною.

Загинув герой Данило Олександрович БОНДАРЕНКО (7.12.1990 – 29.07.2023)

Пам’ятаєте, 23 серпня, коли вся Україна святкувала День державного прапора, були опубліковані щемливі та водночас потужні кадри – у майже зруйнованому ворожим вогнем та боями Роботиному замайорів наш стяг. Звільнення цього села відкрило дорогу подальшому наступу. Кожен метр нашої землі відвойовується великою кров'ю. Низький уклін воїнам-патріотам.
31-річний глухівчанин Данило Бондаренко був мобілізований на військову службу 28 лютого 2022 року, з перших днів повномасштабного вторгнення рашистів. Це був досвідчений воїн, адже мав за плечима трирічний контракт ще в так званій зоні АТО. Старший солдат Бондаренко чесно і сміливо виконував усі поставлені завдання, служив у механізованому батальйоні гранатометником. Найважчі випробування піхоти переносив мужньо, бо знав, що воює за вільне майбутнє України і свого маленького сина. Півтора місяці після загибелі Данила його рідні плекали надію гідно поховати його на батьківщині, і тільки зараз останки Героя доставлені додому. Щирі співчуття батькам воїна, його сину, всім близьким. Дуже добрий, щедрий і відповідальний, любив життя, свого часу грав за збірну міста у футбол – таким згадують Данила Бондаренка. У Глухові його згадують у рідній школі №6, одногрупники і викладачі ГНПУ, друзі. Мужній воїн – таким він постане серед побратимів у війську небесному.
Слава ГЕРОЮ!
Прощання відбудеться у понеділок, 18 вересня, у Трьох-Анастасіївському соборі. Поховання на Веригинському кладовищі.
 
Глухівська міська рада

Поділитися в соціальних мережах:

Знайшли помилку у статті? Виділіть слово/кілька слів та натисніть Ctrl+Enter

Схожі новини