Новость из категории: Інформація

Підсумки апаратної наради 02.10.23

Підсумки апаратної наради 02.10.23

 Чергова апаратна нарада під головуванням міського голови Надії ВАЙЛО відбулась сьогодні, 2 жовтня. Крім традиційних благоустрою, захисту об’єктів критичної інфраструктури та інших питань комунальної сфери була озвучена інформація про збереження історико-культурної спадщини громади.  

Підсумки апаратної наради 02.10.23

В.о.директора Глухівського краєзнавчого музею Олена ОНОПРІЄНКО розповіла про виклики воєнного стану, про роботу музею під час війни.

Очільниця громади акцентувала увагу присутніх на тому, що після перемоги маємо бути готові до великої роботи з відновлення історико-культурної спадщини, до її вивчення, до створення нових експозицій. А для цього зараз маємо робити все для збереження як матеріальної, так і нематеріальної складових. 

? На нараді представлені нові керівники підрозділів. 

Начальником управління житлово-комунального господарства та містобудування призначено Любов КУЛІНІЧ, яка до цього керувала КП «Баницьке». 

Колишня керівниця УЖКГ Олена ЩЕБЕДЬКО очолила ЦНАП.

Начальниця відділу «Центр надання адміністративних послуг» Галина СТОРОЖЕНКО пішла на пенсію. Вона зуміла в найкоротший термін організувати якісну роботу відділу після переїзду у нове приміщення по вул.Київській, облаштувати комфортний сучасний простір для клієнтів. І головне – зробити ЦНАП своєрідним епіцентром допомоги у громаді, де кожен отримував довідку, виписку, реєстрацію, консультацію швидко і професійно. Її головним принципом в роботі стала людяність. «Ми працюємо не з паперами, а з людьми», - говорила вона завжди. Дякуємо за роботу, Галино Яківно!

Присутні на нараді вшанували пам'ять загиблих у російсько-українській війні земляків.
 
Глухівська міська рада 


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости