Новость из категории: Новини

16 січня. Підсумки апаратної наради

Під головуванням Надії ВАЙЛО пройшла апаратна нарада, на якій проаналізовано події минулого тижня і дані доручення на найближчий термін.

16 січня. Підсумки апаратної наради

🔶 Зокрема, очільниця громади попросила відповідальних осіб максимально прискорити підготовчий етап до ремонту деяких об’єктів, доріг і тротуарів. «Як тільки у лютому ми розподілимо вільний залишок, маємо оперативно приступити до запланованих робіт з капітальних ремонтів, благоустрою тощо. Ми не маємо права розкисати, опускати руки, навпаки – працюємо з вірою у нашу перемогу», - підкреслила вона. 

🔶 Серед планових питань були розглянуті зміни в законодавстві, які озвучив головний спеціаліст юридичного відділу Сергій БОРИСЕНКО. 

🔶 Начальник УЖКГМ Олена ЩЕБЕДЬКО представила план дій з видалення дерев на території громади у 2023 році. За її даними, у минулому році надійшла 231 заява, з яких тільки у 4 випадках була відмова. Видалено 240 аварійних, старих, пошкоджених дерев, сформовано крони у 51 дерева.  Це суттєвий обсяг робіт, на який з міського бюджету постійно виділяються значні кошти. Щоб зекономити бюджетні кошти, і були озвучені пропозицій. 

🔶 Надія Вайло доручила підготувати опитування щодо ставлення жителів громади до демонтажу пам’ятника О.Пушкіну, який стоїть у т.зв. Літньому парку у Глухові.
 
🇺🇦 Учасники наради хвилиною мовчання вшанували пам'ять земляків-військовослужбовців, які загинули у боротьбі за незалежність України проти армії терористичної pф.


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости