Новость из категории: Новини

Підсумки апаратної наради 23.01.23

Під головуванням міського голови Надії ВАЙЛО пройшла апаратна нарада, на якій проаналізовано важливі аспекти життя громади і дані відповідні доручення на поточний тиждень.
 

Підсумки апаратної наради 23.01.23

Про дозвілля школярів на зимових канікулах доповіла начальник відділу освіти Оксана ЮДІНА. Також вона коротко поінформувала про успіхи дітей у різних конкурсах, захисті наукових робіт у МАН, спортивних змаганнях. Надія Вайло подякувала педагогам за роботу у таких важких воєнних умовах. Через близькість до кордону з агресором навчання у громаді проводиться виключно дистанційно, це дуже важко і для учнів, і для вчителів, і для батьків. Але ми маємо пройти це випробування заради перемоги.
 Начальник організаційно-контрольного відділу Тетяна БОНДАРЕВА донесла до керівників управлінь, комунальних підприємств і установ інформацію про відпустки.
Очільниця громади при цьому наголосила, що ситуація із накопиченням відпусток абсолютно неприпустима, кожен працівник має чітко дотримуватись графіку.
Заступник міського голови Маріанна ВАСИЛЬЄВА як керівник Гуманітарного штабу подякувала всім добровольцям, хто у вихідні дні знову відпрацював на розвантаженні гуманітарної допомоги, і хто допомагає роздавати. Також вона розповіла про хід видачі продуктів пенсіонерам, повідомивши, що розподіл за віком дозволяє уникнути зайвого ажіотажу і черг. Тільки за минулий тиждень видано набори (борошно, олія і невеликі пакунки «Англія») 1574 особам.
Надія Вайло дала кілька доручень.
Учасники наради хвилиною мовчання вшанували пам'ять земляків-військовослужбовців, які загинули у боротьбі за незалежність з армією терористичної pф.
 
Глухівська міська рада


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости