Новина з категорії: Інформація

Коли розпочнеться опалювальний сезон у Глухові

 Це питання було розглянуто членами виконавчого комітету серед інших 32 питань. Головувала на засіданні Надія Вайло.

Коли розпочнеться опалювальний сезон у Глухові

Коротко про основне 

  •  КП «Глухівський тепловий район», організації і установи, заклади соціальної і бюджетної сфери розпочнуть опалювальний період 2023-2024 років з 19 жовтня. 
  •  Розглянуто звіт про виконання бюджету за 9 місяців. Доходи бюджету Глухівської міської територіальної громади склали 274,8 млн грн, що становить 108,4% до планових показників. 
  • Вартість харчування у закладах освіти затверджена на рівні минулого року: для учнів 1-4 класів закладів загальної середньої освіти – 20 грн у день; для ясельних і садових груп у закладах дошкільної освіти – відповідно 27 і 30 грн у день. У школах батьки сплачують 100%, у садочках – 60%. За учнів і вихованців пільгових категорій сплачує бюджет громади повністю.
  •  Схвалено внесення змін до кількох міських Програм. Зокрема, пропонується придбати автоматизовану систему оповіщення, квадрокоптер та підтримати добровольче формування Глухівської територіальної громади. 
  • Підтримано і вирішено винести на розгляд сесії відшкодування з бюджету громади КП «Глухівський водоканал» за категорію споживачів «Населення». Мова йде про різницю у 1,2 млн грн між ціною на водопостачання і водовідведення та розміром економічно обгрунтованої вартості. 
  • Також на розгляд найближчої сесії буде винесено кілька Програм поповнення статутних капіталів комунальних підприємств у частині придбання палива для генераторів на випадок знеструмлення населених пунктів майже на 700 тис.грн.


Поділитися в соціальних мережах:

Знайшли помилку у статті? Виділіть слово/кілька слів та натисніть Ctrl+Enter

Схожі новини