Новость из категории: Інформація

Підсумки апаратної наради 16.10.23

Підсумки апаратної наради 16.10.23

Міський голова Надія Вайло дала доручення готувати проєкти на наступний рік. Пріоритетні напрямки – безпека, комунальне господарство, екологія, закупівля техніки, збереження культурної спадщини, виховання національної свідомості.
 Про це сьогодні йшла мова на апаратній нараді керівників управлінь, відділів, комунальних підприємств, старост. Начальник управління соціально-економічного розвитку Людмила СУХОРУЧКІНА детально розповіла про порядок розробки програми економічного та соціального розвитку Глухівської міської ради. Наразі триває процес збору пропозицій, консультацій. Як підкреслила голова громади, витрачання коштів буде дуже виваженим.
 Розглянута підготовка до можливих блекаутів. Зокрема, озвучено аналіз досліджень громадських колодязів як одних із альтернативних джерел води.
Завідувач Глухівським міськрайонним відділом Державної установи «Сумський обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров’я України» Марина МАТВІЄНКО поінформувала, що на території громади є 107 колодязів, з них 71 використовується.
На жаль, 43% колодязів не відповідають нормам мікробіологічного контролю, 78% - мають перевищений рівень нітратного забруднення. Тобто з більшості колодязів воду можна використовувати лише для технічних потреб.
Надія Вайло дала доручення промаркувати колодязі у місті і селах громади, з яких не можна брати воду для пиття і приготування їжі. Люди у випадку перебоїв з централізованим водопостачанням мають чітко знати, де можна набрати води.
Інші питання стосувались початку опалювального сезону, зростання рівня захворюваності на ГРВІ.
Присутні вшанували пам'ять загиблих земляків.
 
Глухівська міська рада


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости