Новость из категории: Спорт

Різдвяна першість з настільного тенісу: хто здобув золото в Глухові?

Різдвяна першість з настільного тенісу: хто здобув золото в Глухові?

21.12.2023 року в чудовій спортивній залі ЗОШ №6 (м. Глухів) відбувся Різдвяний турнір з тенісу настільного.  До участі у змаганнях запрошувалися вихованці 2009-2011 р.н., 2012-2013 р.н., 2014 р.н. та молодші. Змагання відбулися як особиста першість серед юнаків та дівчат у своїх вікових групах. Також були проведені парні зустрічі незалежно від віку серед хлопців та дівчат.

Різдвяна першість з настільного тенісу: хто здобув золото в Глухові?

У турнірі брали участь спортсмени з міст Глухова та Кролевця, а також з с. Перемога Глухівської громади.

За результатами змагань серед хлопців 2014 р.н. та молодші перше місце виборов Бруяко Олександр (Кролевець), друге - Отрошок Іван (Глухів). 
Серед дівчат у цій віковій категорії перше місце посіла Дячок Софія (Кролевець), друге - Савіна Поліна (Кролевець), третє - Мороз Дарина (Кролевець).
У категорії 2012-2013 р.н. серед хлопців була запекла боротьба, у результаті якої перше місце здобув Рябко Андрій (Глухів), друге - Отрошок Єгор (Глухів), третє - Клеймьонов Максим (Кролевець).
У дівчат в даній віковій категорії першою стала Рева Анна (Глухів), другою - Шишлевська Анна (Перемога), третьою - Сорокіна Альбіна (Глухів).
У хлопців 2009-2011 р. н. золото має Павлов Микола (Глухів), срібло виборов Марченко Ілля (Глухів), бронза у Марченка Павла (Глухів).
Серед дівчат у цій віковій категорії перемогла Малахова Дар'я (Кролевець), другою стала Гергель Ірина (Кролевець), третьою - Клеймьонова Дар'я (Кролевець).

Різдвяна першість з настільного тенісу: хто здобув золото в Глухові?

У парному розряді перше місце серед хлопців здобули Павлов Микола та Рябко Андрій, друге - Отрошок Єгор та Нікітченко Артем, третє - Марченко Ілля та Марченко Павло.
Серед дівчат у парному розряді перемогли Гергель Ірина та Малахова Дар'я. Друге місце посіли Шишлевська Анна та Печена Тетяна, третє - Клеймьонова Дар'я та Моцна Поліна.

Щиро вдячні Збройним Силам за захист та можливість розвивати молодь України. Дякуємо відділу молоді та спорту Глухівської міської ради за допомогу в нагородженні спортсменів грамотами, медалями та солодощами.
Висловлюємо подяку директору ЗОШ №6 Говорусі Тетяні Миколаївні за можливість провести змагання в спортивній залі.


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости