Новость из категории: Новини

Новини коротко

На міжнародному конкурсі «PREMIER»

На початку березня у Києві під патронатом Благодійного Фонду "Vivat Art", за підтрики Міністерства культури, відбувся VIІI Міжнародний конкурс «PREMIER», де були представлені академічний, естрадний вокали, й хореографічне мистецтво. Вихованка Глухівської школи мистецтв Валерія ОПАНАСЕНКО отримала звання дипломанта конкурсу. Її підготували до виступу викладач Н. М. ШАРОЙКО та концертмейстер В. В. РЯБІНІНА.

За інформацією Глухівської школи мистецтв

Сорок три тисячі на пільговий проїзд

Відповідно до програми соціального захисту населення на 2017-2018 рр., районне управління соцзахисту виплатило 43 тис. грн. компенсації за пільговий проїзд приміського сполучення, передбаченої в бюджеті 2018 року.

За інформацією glh.sm.gov.ua

Різні, але рівні

Фахівцями міського терцентру соціального обслуговування спільно зі студентами групи 46-СР ГНПУ ім. О.Довженка Юлією ВИХРИЩУК, Яною ГОНЧАРОВОЮ та Юлією ГРИЗУН проведено тренінг «Ми різні – ми рівні» з роз’яснення основ гендерної політики, для учнів ЗОШ №№1, 2, 6. Наприкінці кожен учень отримав буклет з даної тематики. Головний посил заходу - байдуже до якої статі належить людина, у житті кожному відкриваються рівні можливості для розвитку професійних якостей, талантів, гармонійного зростання; головне - плекати в собі милосердя, людяність, порядність.

Вл. інф.

Негаразд зі «швидкою» для Глухова став уроком

Як відомо, Верховна Рада прийняла закон, який спрощує митні процедури для придбання спецтехніки. Відтепер не буде виникати конфліктних ситуацій, подібних до тієї, що мала місце минулого року з розмитненням реанімобілю з Голандії для потреб нашої райлікарні. Олена ЕСКІНА – ТЕРЕЩЕНКО, коментуючи прийняття нового закону, зауважила, наводячи думку нардепа АНДРУЩАКА, що при підготуванні нормативного акту враховувався саме сумний глухівський досвід. У свою чергу, Мішель ТЕРЕЩЕНКО висловив сподівання, що глухівським медикам цього року вдасться придбати за благодійницькі кошти нормальний реанімобіль.

Вл. інф.

Зі святом, дорогі жінки

Напередодні Всесвітнього жіночого Дня у міському центрі соціальної реабілітації дітей-інвалідів поздоровили матусь, бабусь та дівчаток. зі святом 8 березня. Колектив установи підготував для них коротку театралізовану імпрезу, а діти, до всього, привітальні листівки. Зворушливе свято, відвідала керуюча справами Глухівської міської ради Олена Олександрівна ГАВРИЛЬЧЕНКО, привітавши всіх присутніх та передавши канцелярське приладдя. На закінчення всіх запросили до солодкого столу від постійних спонсорів Центру та добрих глухівчан.

За інформацією директора центру Тамари ЯРИНИ

На мажорній ноті

Останнього дня змагань національного чемпіонату з біатлону серед юніорів, 11 березня, глухівчанка Ганна СИТНИК здобула бронзу на спринтерських стартах. Тетяна ПРОДАН стала четвертою.

Вл. інф.

Вивезти колекцію старовинних монет не вдалося

Минулої п’ятниці на МПП "Бачівськ" митно – прикордонний наряд вилучив у громадянина Молдови колекцію монет XVIII-XIX ст. під час огляду салону його Skoda Fabia, у попільничці. По факту порушення митних правил складено адмінпротокол.

За повідомленням ДПСУ



Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости