Новость из категории: Культура

Творчі зустрічі у Дунайці

У цьому році при КЗ «Дунаєцький СБК» та КЗ « Сільська бібліотека» організовано любительське об’єднання «Розрада». Цей клуб об’єднує людей,що мають єдину мету,інтереси,людей які віддають години свого дозвілля цікавим і корисним справам:участі в літературно-музичних вечорах,творчих зустрічах,удосконалення знань в тій чи іншій галузі та багато ін. Керівником цього об’єднання є завідуюча бібліотекою Пинчук Антоніна Петрівна.Це працівник ,якому притаманні ентузіазм,бажання творчості,непохитна віра в успіх.

Вона вдало створює сприятливу атмосферу для дружнього спілкування. 12 січня Антоніна Петрівна спільно з працівниками культури та спеціалістом по роботі з молоддю провеле перше засідання клубу. Для учасників «Розради» було організовано творчу зустріч з нашим земляком поетом, гумористом Довгополим Григорієм Михайловичем,який проживає в с.Баничі. Ведучі розповіли про життєвий шлях Григорія Михайловича,потім він читав свою поезію: «Новорічні спогади», «Гімн рідному краю», «Три села,три міста», «Вірш про дядька», «Зустріч через 30 років» та багато інших. Зустріч пройшла в дружній атмосфері, за чашкою чаю,вчитель пенсіонер Терещено Ніна Олександрівна сказала слова подяки своєму колишньому учневі,голова ветеранської організації села Василько Віталій Єгорович подякував нашому земляку,а також організаторам цього заходу за чудово проведений час.

Всі присутні запевнили,що з нетерпінням будуть чекати наступного засідання. Організатори вже готують сценарій літературного вечора «Душа закохана твоя» та зустріч з нашою майстринею Бобровицькою Галиною Дмитрівною,яка проведе майстер-клас з вишивання бісером.

Цигикал Людмила - художній керівник КЗ " Дунаєцький СБК"

Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости