Новость из категории: Статті

Майстер-клас - "Руками створена краса"

Друге засідання клубу за інтересами " Розрада", який створений працівниками культури Дунаєцької сільської ради відбувся майстер-клас - "Руками створена краса" . На цю зустріч була запрошена майстриня, яка займається вишиванням бісером Бобровицька Галина Дмитрівна. Вона народилася в Донецькій області, але уже 46 років живе в нашому козацькому селі. Разом з чоловіком виховала трьох прекрасних дочок. Вишиванням бісером вона почала коли їздила в гості до своїх родичів і побачила, як цю роботу виконувала її племінниця. Коли приїхала додому то їй також захотілося спробувати. Ця робота припала до душі.

А потім придбала книгу ікони бісером. і коли вона відкрила її - зрозуміла, що вона буде вишивати ікони. Першу свою ікону Казанської Божої Матері зробила дуже швидко. Робила навіть уночі. Свої роботи дарує охоче своїм рідним. Свою любов до бісероплетінню вона передала старшій дочки Раї, яка проживає в Росії. А ще вона привчає до цієї справи і свою внучку Аню. У Галини Дмитрівни зараз золотий час, коли за спиною море досягнень, а попереду ще величезний запас енергії і сил для підкорення нових вершин. Того дня вона розповіла про своє захоплення. Учасники художньої самодіяльності подарували їй пісню.
 
Бажаємо Галини Дмитрівни, незважаючи на вік та обставини, завжди залишатися жінкою: красивою, доглянутою, впевненою в собі, життєрадісною, щоб вона продовжувала дарувати всіх своїм оптимізмом і позитовною енергією, дружньої родини, яка завжди буде підтримкою і опорою в житті. Слухняних дітей, якими вона може пишатися, онуків, які змусять її молодіти. А потім знову за чашкою чаю тривала задушевна розмова.
 
А. П. Пинчук - завідувач КЗ " Сільська бібліотека" Дунаєцької сільської ради


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости