Новина з категорії: Статті

Огляд житлового комплексу "Берестейський"

Огляд житлового комплексу "Берестейський"

У самому серці Києва, де кожного дня пульсує ритм великого міста, височіє ЖК "Берестейський" — острівець комфорту та спокою в вирії мегаполіса. Розвинена транспортна розв'язка й зручні апартаменти цього місця не змусять вас сумніватися у правильності рішеннякупити квартиру в такому масиві.

 

Оаза спокою та комфорту

"Берестейський" не просто простір; це — місце для життя, де кожен знайде свою гавань серед великого міста. Це житловий комплекс, де мрії про ідеальний дім стають реальністю, а кожен день наповнений новими можливостями й радістю від усвідомлення, що ти знаходишся саме там, де повинен бути.

Забудовник "Міськбудінвест" втілив у життя мрію багатьох сучасних мешканців Києва про створення житлового комплексу, що відповідав би потребам життя в великому місті. Саме таким і постав ЖК "Берестейський”, який складається з 4 різновисоких секцій класу комфорт.

Перша секція масиву відведена для соціально-побутових приміщень, а інша для житлових площ. Квартири в ЖК запам'ятовуються раціональним використанням внутрішнього простору й сучасними технічними оснащеннями. До вашого вибору доступні приміщення з панорамними склінням або "французькими балконами”, або звичайними вікнами.

Купити квартиру з ремонтом стає можливим у масиві "Берестейський”, у чому вам швидко і якісно допоможе наша агенція нерухомості T.H.E. Capital. Таке рішення позбавить вас від додаткових клопотів ведення оздоблювальних робіт. В апартаментах буде тепло взимку, оскільки комплекс має власну котельню на даху будинку.

Другий поверх "Берестейського” містить рекреаційну зону, терасу, майданчики відпочинку. Для активного дозвілля був створений власний фітнес-центр у ЖК, який містить два басейни в тому числі для дітей. Також до такого спортивного місця входять тренажерний зал, салон краси, два зали аеробіки, зал йоги, кабінет масажу, приміщення для релаксації.

Крокуючи дорогами, які ведуть до "Берестейського", ви опинитеся в обіймах інфраструктури: від освітніх закладів, що наповнені дитячим сміхом, до парків, де можна забути про метушню дня, занурившись у спокій природи. І все це — лише на відстані короткої прогулянки від дому. Купівля квартири в Солом'янському районі столиці, де розташований ЖК, надасть вам переваги користування:

  • кафе та ресторанами: "McDonald’s”, "The Food”, "Lviv Croissants”, "YAK На Крилах”
  • магазинами, супермаркетами: "Фора”, "Еко-маркет”, "Сільпо”, "EVA”
  • навчальними закладами: "Сінево”, "DenTectum”, «Miolab», "Берегиня”
  • освітніми установами: дитячий садок «Кияночка», дитячий садок «Сонечко», школи №82, школи №74

Масив має гарну транспортну розв'язку, адже за 3 хвилини розташована станція метро "Берестейська”; та поруч з загальноміськими магістралями – вулицею Дегтярівською й Берестейським проспектом. Якщо ви віддаєте перевагу пересування містом на власному автомобілі, то у комплексі було створено 2-поверховий підземний паркінг.

Приємним бонусом є те, що за 5 хвилин від вашого дому розташовується парк "Нивки”, який створює екологічно чисте середовище навколо та є прекрасним місцем для піших прогулянок. Якщо вас зацікавила вигідна пропозиція отримання апартаментів у ЖК "Берестейський”, то наша компанія T.H.E. Capital надасть вам усю необхідну інформацію.



Поділитися в соціальних мережах:

Знайшли помилку у статті? Виділіть слово/кілька слів та натисніть Ctrl+Enter

Схожі новини