Новость из категории: Спорт

Вдале завершення сезону

23-24 грудня 2017 року в Сумах проводились Всеукраїнські змагання з судномодельного спорту (секція «М», моделі класу міні ЕКО) на Кубок Сумського державного університету. В змаганнях , які проходили в басейні спортивного комплексу «Олімпійський» Сум ДУ, прийняли участь юніори та спортсмени-моделісти з Києва, Харкова, Дніпра, Херсона, Сум та Глухова.

До складу команди Глухівського МЦПО увійшли майстри спорту Дмитро Борщ (ЗОШ №2), першорозрядники Кирило Туман (школа-інтернат) та Іван Науменко (ЗОШ №2), Владислав Васильєв (ЗОШ №3), Вадим Павленко (І курс ГАТІ). В напруженій боротьбі, в класі моделей міні-ЕКО, Кирило Туман виборов третє місце серед юніорів і був нагороджений бронзовою медаллю. В командних перегонах міні-тім екіпаж, у складі Дмитра Борща та Кирила Тумана та Івана Науменка, виборов перше місце і золоті медалі.

Це чудовий новорічний подарунок тренеру команди Миколі Грудині і всім глухівчанам. Команда висловлює щиру подяку підприємцю Анатолію Кушніру за допомогу в підготовці до змагань.
 
Валерій Мандріка, заступник директора МЦПО


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости