Новость из категории: Спорт

Підтвердження майстерності

З 18 по 27 серпня 2017 року в угорському місті Надькониже проходив Чемпіонат світу з судномодельного спорту секції «М» (швидкісні радіокеровані моделі). До складу юніорської збірної України увійшли глухівчани майстри спорту Олег Устінов та Дмитро Борщ. Цього року світова організація судномоделізму NAVIGA в цілях розвитку судномодельного спорту, відмінила стартові внески для юніорів.

Це дало змогу молодим спортсменам виступити у більшій кількості класів моделей. На початку змагань погода не дала показати суттєвих результатів. Але ближче до фіналів все стало на свої місця. У класі моделей F-3E (з електродвигунами для фігурного керування) Дмитро Борщ зайняв четверте місце. У класі F-3V (з двигунами внутрішнього згоряння для фігурного керування) Олег Устінов також зайняв четверте місце. У фіналі командних перегонів класу ЕКО – тім, команда у складі Олега Устінова, Дмитра Борща та Андрія Береки (Полтава) у напруженій боротьбі посіла третє місце і отримала бронзові медалі світової першості.

Підготував юних спортсменів до Чемпіонату світу тренер Микола Грудина. Хочемо подякувати від щирого серця спонсорам глухівських судномоделістів ; Олександру Мельнику – директору ТОВ «Глухівський елеватор», Миколі Козлову – директору елеваторного комплексу ТОВ «Шалигінське»,, приватним підприємцям: Сергію Буйкову, Анатолію Кушніру, Анатолію Стрельцову та Анатолію Контрибуцу.
 
Валерій Мандріка


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости