Новость из категории: Новини / Новини з відео

Сім кольорів щастя (відео)

Кожна людина хоча б один раз у своєму житті замислювалась над тим, що для неї щастя і чи існує воно взагалі як таке.

Ще давньогрецькі філософи намагалися пояснити це поняття, зрозуміти його сенс. Що таке щастя, кожен розуміє по-своєму, адже кожен з нас — індивідуальність.

Саме тому студенти першого курсу відділень правознавства та ветеринарної медицини Путивльського коледжу Сумського НАУ (куратори: Пилипенко С.П., Хилько С. М.) разом з бібліотекарями та практичним психологом коледжу зібралися у читальній залі на годину спілкування «Сім кольорів Щастя».

У бібліотеці панувала дружня, приємна атмосфера.

Практичний психолог коледжу Олена Воронова, поділилася з присутніми своїм баченням щастя, запропонуала переглянути фрагмент фільму Оксани Байрак «Позднее раскаяние», де один із героїв пояснює суть щастя. Психолог запропонувала виробити «гормони щастя» - ендорфіни за допомогою посмішок, обіймів та шоколаду. Адже кажуть 7-8 обіймів у день роблять людину щасливішою. Та найбільше засяяли посмішки у студентів, коли Олена Миколаївна пригостила всіх шокодадними цукерками.

Готуючись до заходу, студенти разом з бібліотекарями зробили експрес-опитування серед нашої коледжанської родини, чи щасливі у нас люди і що для кожного є щастя?

Співробітник коледжу Ольга Голодова створила невеличкий відеоролик , який продемонстрували на заході.

Студенти: Антикова Валерія, Булах Оксана,Володська Аліна, ЗаєцьВероніка, Золощенко Геннадій,Комова Анастасія, Кондрацький Микита,Лещенко Вадим, Сонцева Наталія, Срібранець Анастасія, Толкачов Євген розповіли присутнім про сім кольорів щастя: перший колір щастя - це життя; другий колір щастя - це Батьківщина, ім’я якій - Україна; третій колір щастя - це знання; четвертий колір щастя - бачити навколишній світ у різнобарв’ї, у формах і кольорах, рухах і в спокої; п’ятий колір щастя - це можливість відчувати світ на дотик; шостий колір щастя - Краса, Світло, Добро; сьомий колір щастя - це мрії. Юнаки і дівчата декламували вірші, співали пісні.

Куратор Хилько Сергій Михайлович торкнувся дуже болючої і дуже актуальної теми: миру та щастя без війни…

На завершення години спілкування всі учасники отримали різнокольрові смайли, на яких написали своє бачення щастя і тепер ці яскраві посмішки зі студентськими надписами прикрашають бібліотеку.

Юлія Смирнова, завідувач бібліотеки Путивльського коледжу СНАУ



Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости