Новость из категории: Культура

Любовна історико-географічна мозаїка

Мороз і сонце за вікном, а у читальній залі бібліотеки Путивльського коледжу Сумського НАУ панує аура кохання. Наближається День Святого Валентина. Сьогодні українці неоднозначно відносяться до цього свята. Одні вважають, що це ще один привід подарувати близький людині часточку своєї любові та уваги, інші схиляються до того, що це чуже свято, не варто про нього згадувати. Для студентства- це одне з прекрасних романтичних свят. Тому бібліотекарі разом зі студентами другого курсу технологічного відділення (куратор Ганна Черв’яцова) підготували «Любовну історико-географічну мозаїку».

Руденко Інна та Вінник Аліна підготували цікавий екскурс в історію Дня закоханих, Кучеренко Аліна, Толкачова Тетяна, Козиріна Діана , Папка Ганна і Дорохін Дмитро нагадали всім про символи свята, Кошелев Анатолій,Чебакова Анна, Фараджова Тетяна, Сахарова Аліна розповіли про особливості його святкування у різних країнах. А Куріченко Іван, який сам пише і читає реп, продемонстрував свіженький, тільки но написаний ним, твір. А як чарівно прозвучали три заповітних слова «Я тебе кохаю» багатьма мовами світу з вуст студентів. Працівники бібліотеки підготували книжкову інсталяцію "Палаюче серце" та виставку літератури «На крилах кохання». У рамках цього дійства відбувся майстер-клас «Валентинка власноруч», який провела викладач коледжу Ребрик Зоя Василівна.

Всі бажаючі вчились з простого офісного чи то газетного паперу майструвати симпатичні валентинки, які саме у День закоханих можна піднести в якості подарунка. Адже валентинка, зроблена власноруч несе в собі особливу позитивну енергію. На завершення заходу студенти виразили свої почуття символами кохання, подарувавши Ганні Євгеніївні та Зої Василівні троянди, а працівникам бібліотеки - букет з повітряних кульок у формі серця.

Юлія Смирнова, завідувач бібліотеки Путивльського коледжу СНАУ

Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости