Новость из категории: Статті

«Весняний тиждень Добра»

«Весняний тиждень Добра» подарував місту і його мешканцям свої добрі справи і велику радість учасникам цієї акції. Територія Чернечих Джерел стала багатшою більш як на 150 дерев та кущів, а береги озер вдячні за прибране сміття. Благодійні частування за участю волонтерів «ТЛУ», підприємців міста та Анастасіївського храму ВНЕСЛИ РОЗРАДУ НУЖДЕННИМ. ПП Гавриленко К.П. доставила з Києва подаровану місту виставку фото живопису «Небесні акварелі» (автор Віталій Максютенко). Центральна районна бібліотека (керівник Привалова Т.М.) провела презентацію книги «Бути людиною» та майстер-класи по писанкарству.

Кіно тренінг Олександра Захарова за підтримки Олександра Ланіна спонукав замислитись над вічною темою справжніх цінностей життя. Під керівництвом Лідії Кирпичко та Тетяни Ілюченко діти намалювали своє бачення добрих справ, малюнки передано дитячий бібліотеці. Велика подяка всім учасникам «ВЕСНЯНОГО ТИЖНЯ ДОБРА», особливо учням 5-гоВ класу школи №6 (класний керівник Інна Гулакова), Олександру Понирко, Ларисі Курятниковій, Наталі Мишкіній, Ользі Петрук, ПП О. Дмитренко, інформаційному спонсору -газеті «Курьер», волонтерам відділення «Турбота про літніх» в Глухові за проявлену ініціативу, надані саженці та завзяту участь.
 
Наше місто стало кращим, а учасники не тільки попрацювали, але й отримали велике задоволення від своєї роботи. «Кожен ділиться тим, що має». Ми поділились щедрим серцем і бажаємо всім у переддень Великодня радості і щастя, бо щаслива людина несе в світ добро.
 
Громадська рада.


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости