Новость из категории: Новини / Новини з відео

СВІТЛЕ МІСТО: дивіться самі, вирішуйте самі

СВІТЛЕ МІСТО: дивіться самі, вирішуйте самі

Освітлення міста – дуже важливе питання для глухівчан. Від його якості, залежать, у кінцевому підсумку, наші: БЕЗПЕКА, КОМФОРТ, БЛАГОУСТРІЙ. Що ми маємо у цій сфері на сьогодні – те, що зроблено на виконання Програми освітлення міста Глухова на 2012–2015 років.  Заради цього вже витрачено понад 2 млн. грн. Згодьтеся, кошти немалі. І що за них маємо?

А маємо освітлення люмінесцентними, НАЧЕБТО ЕКОНОМНИМИ, лампами ДУЖЕ НИЗЬКОЇ ЯКОСТІ – такої, яка не витримує жодної критики. Це чітко підтверджують дані замірів, здійснені громадськими активістами за допомогою люксметра, на вулицях Ціолковського, Індустріальній, Есманський Шлях (40 років Перемоги), Гоголя, Івана Мазепи (Червона). Ознайомившись з ними в ВІДЕО нижче, можете переконатись, що нині показники освітленості люмінесцентними лампами нижчі за оптимальні, передбачені Державними будівельними нормами 2006 року в 2, 4, 6 разів.


СВІТЛЕ МІСТО: дивіться самі, вирішуйте самі

 
Отже маємо ПОГАНЕ освітлення ЗА МІЛЬЙОННІ кошти.

Це – об`єктивна оцінка, підкріплена цифрами, а є ще й суб`єктивна – людська. В нашому випадку вони співпадають. Підтвердження тому –  звернення мешканців багатоквартирного будинку по Путивльській, 18. Вони скаржаться на погане освітлення вулиці Івана Мазепи, що проходить повз їх помешкання. Його НИЗЬКА ЯКІСТЬ для цих людей не щось абстрактне. Вона відбилася і втратами майна внаслідок квартирних пограбувань і проблемами, пов`язаними з пересуванням розбитим шляхом у пітьмі.

СВІТЛЕ МІСТО: дивіться самі, вирішуйте самі СВІТЛЕ МІСТО: дивіться самі, вирішуйте самі СВІТЛЕ МІСТО: дивіться самі, вирішуйте самі СВІТЛЕ МІСТО: дивіться самі, вирішуйте самі СВІТЛЕ МІСТО: дивіться самі, вирішуйте самі

Ми запропонували покласти цьому край, почали встановлювати світлодіодні світильники. Зверніть увагу на порівняльні характеристики – їх, і ламп, які використовуються для освітлення зараз.

СВІТЛЕ МІСТО: дивіться самі, вирішуйте самі СВІТЛЕ МІСТО: дивіться самі, вирішуйте самі

А тепер подивіться як функціонують світлодіодні світильники о темній порі доби на Суворова, 30, Шевченко, 18А, Водотеченському, 13А, на подвір’ї будинку по Путивльській, 18.

СВІТЛЕ МІСТО: дивіться самі, вирішуйте самі СВІТЛЕ МІСТО: дивіться самі, вирішуйте самі СВІТЛЕ МІСТО: дивіться самі, вирішуйте самі СВІТЛЕ МІСТО: дивіться самі, вирішуйте самі

ТЕРМІН ЕКСПЛУАТАЦІЇ СВІТЛОДІОДНИХ СВІТИЛЬНИКІВ ВІТЧИЗНЯНОГО ВИРОБНИЦТВА 25 РОКІВ.

А ось як освітлювався ними байкерський зліт в 2016 році під Білокопитовим.

Гадаю з вигодами, які несе використання світлодіодних світильників, все зрозуміло.

Наприкінці ж 2016 року, на кошти – по 10 тис. грн. , які виділялися на виконання депутатських повноважень, батько та син Буйкови освітили світлодіодними світильниками жваві, а тому потенційно небезпечні у нічний час перехрестя вулиць Заводська та Путивльська. До Вашої уваги пропонуємо відеозвіт.

Це – дійсно, сучасний підхід до вирішення проблеми якісного освітлення Глухова. І, додамо, тут якість та енергозбереження не суперечать один одному.

ТОЖ, ЯК У ВІДОМІЙ ПІСНІ З ФІЛЬМУ «ІРОНІЯ ДОЛІ»: Думайте сами, решайте сами, иметь или не иметь.

Скажемо «так» світлодіодним світильникам – отримаємо сучасні енергоефективні технології, «ні» - залишимося, в будь–якому розумінні, у пітьмі.

ПРИЙШОВ ЧАС, ДІЙСНО, ПРАЦЮВАТИ ДЛЯ МІСТА, А НЕ ЗАЙМАТИСЯ ЗАРОБЛЯННЯМ КОШТІВ З БЮДЖЕТУ.

Вл. Інф.

Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости