Новость из категории: Новини / Новини з відео

Сесійна зала: дитсадок – податкова – спортивний майданчик (відео)

Саме так – по колу добігає кінця епопея з будівлею по вул. Вознесенській, 21а (поряд з «Чебурашкою»). Колись тут був дитсадок, потім – головний офіс податкової, штат якої внаслідок чисельних реформувань і реорганізацій скоротився до такого мінімуму, що потреба у величезному (загальна площа 1676,9 кв.м. + гараж на 164,0 кв.м. – ред.) приміщенні геть відпала. На вчорашньому сесійному засіданні депутати міськради дали згоду на безоплатне прийняття цього добра у комунальну власність територіальної громади Глухова.

Це – лише перший крок на шляху до повернення приміщення дітям. Тепер міське управління соціально-економічного розвитку має підготувати необхідні документи, та внести їх на розгляд виконкому. Окрім цього питання, затверджено зміни до бюджету, які передбачають, зокрема, виділення 185 тис. грн. на спорудження сучасного спортивного майданчику на стадіоні «Дружба» та 15 тисяч – спортивну екіпіровку. На сесійному засіданні відбулася дискусія з приводу стратегії реформування шкільної освіти Глухова. Головними її учасниками були депутат Тетяна МИХАЙЛИК та керівник міської освіти Людмила ВАСЯНОВИЧ. Перша наполягала на проведенні реформи, з наступним створенням великого профільного закладу ліцейного типу; проведенні низки підготовчих заходів (наприклад, «круглого столу» за участю ГНПУ), друга – повсякчас підкреслювала необхідність збереження повноцінної шкільної освіти, та роботи для самих педагогів.
 
На сесійному засіданні були присутні 20 депутатів. Воно проходило без мера – виїхав за кордон для ділової зустрічі. Головувала секретар ради Олена ДЕМІШЕВА. Не відвідав засідання жодний депутат з «Волі народу» та «Солідарності». УКРОП був представлений Андрієм Карловим та Сергієм СОРОКОЮ.

Вл. інф.


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости